دبیر جشنواره غذاهای سالم و سنتی اصفهان گفت: در این جشنواره حدود ۱۵۰ غذا و خوراکیهای سنتی که ۹۰ درصد آن از استان اصفهان بود، به نمایش درآمده بود.
فاطمه آهنی گفت: در این جشنواره تأکید بر غذاهای محلی اصفهان بوده و عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانوادهها و تقویت مهارت مادر و فرزند بود که همه شرکت کنندگان در آن برنده بودند.
به گفته کارشناسان میراث فرهنگی و گردشگری، کشور ایران با وجود بیش از دو هزار و ۵۰۰ غذای سنتی، یکی از غنیترین سفرههای غذایی را دارد و تاکنون ۳۷ خوراک و مهارت پخت غذاهای استان اصفهان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده است.
سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی هم با بیان اینکه غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامینها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد افزود: در غذاهای سنتی اصفهان، به علت استفاده بیشتر از گوشت، حبوبات و سبزیجات، خاصیت آنتی اکسیدانی و دارای مواد بسیار مهمی در حفظ سلامتی بدن است که کمبود آن به بدن آسیب وارد میکند.