مهدی دهقان گفت: در این راستا اقداماتی از جمله تفکیک مصارف کشاورزی، صنعتی و بارهای حساس به تفکیک نقاط تحت اتوماسیون گروهی در سامانه اسکادا (سرپرستی و گردآوری داده) و نقطه ای از طریق نصب تجهیزات کنترلپذیر اقدام شده است.
وی اشتراک های سه فاز و دیماندی (انشعابات دیماندی به متقاضیان با قدرت درخواستی ۳۰ کیلووات و بیشتر که معمولاً متقاضیان غیرخانگی و غیر تجاری است) را بیش از ۱۵ هزار اشتراک در خراسان رضوی با قابلیت کنترل پذیری ذکر کرد و گفت: این اشتراکها حدود ۲۰۰ مگاوات را مدیریت می کند.
دهقان، استقرار سامانه مدیریت اضطراری بار در شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی را از دیگر اقدامات در راستای مدیریت بار هوشمند برشمرد.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در خصوص نحوه مدیریت اوج بار سال ۱۴۰۱ این شرکت، بیان کرد: برنامه همکاری با مشترکین استان برای مدیریت اوج بار تابستان امسال با عقد تفاهم نامه به تعداد ۱۸ هزار و ۵۶۴ مورد دنبال شده است.
وی افزود: از این تعداد ۱۲ هزار و ۶۵۰ تفاهم نامه با مشترکین کشاورزی، ۲ هزار و ۸۳۹ تفاهم نامه با مشترکین صنعتی، هزار و ۲۹۶ تفاهم نامه با مشترکین اداری، هزار و ۵۵۰ تفاهم نامه با مشترکین تجاری و باقی تفاهم نامه ها با سایر بخشها بوده است.
دهقان بیان کرد: برای گذر موفق از اوج مصرف امسال (۱۴۰۲) نیز هماهنگی اجرای برنامه ها برابر با برنامه مصوب شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با مجریان ستادی برنامه های کاهش اوج بار، برگزاری منظم و به موقع کمیته های فرعی مدیریت مصرف و کاهش اوج برای پیگیری و اجرای مصوبات، اجرای دقیق برنامه زمانبندی، تسلط مجریان شهرستان به برنامه های پاسخگویی بار و اشراف کامل به منظور راهنمایی مناسب مشترکین انجام گرفته است.
وی رصد همکاری مشترکین از طریق سامانه های موجود نظیر پایش و ارائه بازخورد به موقع به مشترک همکار، پیگیری مصوبات کمیته مدیریت مصرف و کاهش پیک ستاد به منظور آگاه شدن از سیاستهای شرکت در حوزه مدیریت مصرف و کاهش پیک و اجرای مصوبات مذکور و روئیت پذیری و کنترل پذیری همه مشترکین اداری را از دیگر برنامه های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در راستای مدیریت اوج بار سال ۱۴۰۲ برشمرد.