مدیرکل دامپزشکی خوزستان از معدوم سازی بیش از ۱۷۰ تُن گوشت غیر بهداشتی در این استان خبرداد.

 ناصر عسگری فرد مدیرکل دامپزشکی خوزستان  امروز در حاشیه همایش غذای حلال با محوریت ضبح و صید شرعی گفت: نظارت شرعی و بهداشتی ۲ بال مواد غذایی حلال بوده و تفکیک پذیر نیستند.

او با بیان اینکه صنعت غذای حلال در دنیا وجود دارد، افزود: غذای حلال به اندازه غذای بهداشتی، دارای اهمیت است و این موضوع در کشتار دام و طیور استان مورد توجه قرار گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه نظارت شرعی ذیل نظارت بهداشتی و برعکس است، گفت: بر همین اساس، نظارت شرعی و بهداشتی از هم جدا نیستند.

آقای عسگری فرد ادامه داد: در سطح استان ۲۳ کشتارگاه سنتی و صنعتی و ۸ کشتارگاه طیور وجود دارد و برخی کشتارگاه‌های طیور دیگر نیز در حال احداث هستند.

او می‌گوید: در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۲۰ هزار رأس دام سبک و ۷۴ هزار دام سنگین تحت نظارت ناظران شرعی و بهداشتی، کشتار شد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت:  پارسال ۸ هزار و ۱۲۰ تن گوشت دام سبک و ۱۲ هزار و ۱۵۰ تن گوشت دام سنگین وارد بازار استان شد.

آقای عسگری از معدوم سازی گوشت، امعاء و احشاء غیر بهداشتی خبرداد و گفت: همچنین در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۷۰ تن گوشت، امعاء و احشاء غیربهداشتی در کشتارگاه‌ها ضبط و سپس معدوم شد.

او  با بیان اینکه همچنین ۳۳۰ تن گوشت مرغ غیربهداشتی و غیر شرعی در کشتارگاه‌های طیور استان ضبط و معدوم شد، افزود: پارسال ۳۹ میلیون قطعه مرغ کشتار و ۶۸ هزار تن گوشت مرغ بهداشتی و شرعی روانه بازار شد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به اینکه ۴۰ نفر روحانی در کشتارگاه‌های استان به صورت ثابت مستقر فعالیت دارند ادامه داد و گفت: در مناسبت هایی، چون عید قربان و ایام تاسوعا و عاشورا، ۲۰ روحانی دیگر نیز اضافه می‌شوند.

آقای عسگری فرد با اشاره به ۱۷۰ مورد بازدید توسط دفتر نمایندگی، ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی خوزستان، ادامه داد: سه دوره آموزشی برای ناظرین شرعی استان و ۲ دوره نیز برای ناظرین شرعی اعزامی به خارج از کشور برگزار شد؛ ۱۰ ناظر شرعی به خارج از کشور اعزام شدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.