طی روزهای گذشته اخبار متعددی درباره هزینهها و تجملات پیرامون مراسم تاجگذاری چارلز سوم پادشاه ۷۴ ساله انگلیس منتشر شد (اینجا را بخوانید). بسیاری از سکوت رسانههایی مانند BBC فارسی که اعتراضات همزمان با مراسم را پوشش ندادند و در عوض خودشان را به آلبوم خانگی دربار شاه تبدیل کردند، معترض شدند (اینجا).
حتی لی اندرسون، معاون رئیس حزب محافظهکار انگلیس در واکنش به این اعتراضات در توییتی نوشت: «اگر شما نمیخواهید در کشوری زندگی کنید که در آن سلطنت هست راه حلش این نیست که با شعارهای احمقانه تان تظاهرات کنید. راه حلش این است که مهاجرت کنید.»
این صحبت معاون رئیس حزب محافظهکار انگلیس با سانسور رسانههای حامی حکومت انگلیس از جمله بی بی سی فارسی و منوتو روبرو شد. رسانههایی که کوچکترین اظهارنظری در ایران را به تیتر یک رسانه و شبکه خود تبدیل میکنند. به عنوان نمونه اواخر دی سال ۹۸ بود که بخش کوتاهی از صحبتهای زینب ابوطالبی مجری تلویزیون که گفته بود «اگر کسی اعتقاد ندارد برود در کشوری که رفاه مدنظرش را دارد» توسط این رسانهها داغ شد علیرغم اینکه او با ر ویدئویی بابت سوءتفاهم پیش آمده عذرخواهی کرد.
بازتاب صحبتهای ابوطالبی در شبکههای ماهوارهای فارسی زبان معاند
در ادامه این هجمهها، هر از چندگاهی شایعهای درباره علیه وی منتشر شد. در یکی از این موارد به دروغ نوشتند که وی به آمریکا مهاجرت کرده و در آن جا کشف حجاب کرده است.
دروغ فرار زینب ابوطالبی از ایران و عکس فرد بیحجابی که جای او منتشر کردند
شایعه انتساب فامیلی زینب ابوطالبی با حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رییس جمهور در زمان ریاست جمهوری روحانی، یکی دیگر از شایعاتی بود که درباره وی منتشر کردند.
دروغ انتساب زینب ابوطالبی به حمید ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رییس جمهور وقت
برجسته کردن اخبار منفی ایران و نپرداختن به اخبار منفی توسط رسانههایی مانند بی بی سی فارسی یکی از سیاستهایی جنگ ترکیبی است که کارشناسان سواد رسانه بر آن تاکید دارند.
منبع: فارس