محمد رضایی، مدیر نظارت بر موقوفات آستان قدس رضوی درباره این تقویم گفت: آستان قدس به برکت نام مبارک حضرت رضا (ع) و ارادت قلبی شیعیان به حضرت، به بزرگترین نهاد موقوفاتی جهان اسلام تبدیل شده است و طبیعتا در این نهاد بزرگ، عواید موقوفات باید مطابق با نیات واقفین و با محوریت حرم مطهر رضوی و خدمت به زائرین امام هزینه شود، که این موضوع نیازمند برنامهمحور بودن رویکردها و اقدامات است.
وی افزود: این مهم همواره در طول دهههای گذشته نیز مورد تاکید و توجه بوده، اما به منظور بهبود و ارتقای برنامهریزی عملیاتی، تلاش جدیدی انجام و تقویم عملیاتی موقوفات تدوین شد.
مدیر نظارت بر موقوفات آستان قدس رضوی با بیان اینکه مهمترین مسئله وقف عمل امینانه نسبت به وقف است، ادامه داد: تولیت آستان قدس رضوی نیز همواره بر این نکته تاکید دارند که متولیان حوزه وقف در این آستان در حقیقت امانتدار واقفان نیکاندیش هستند و باید تمام توان خود را برای اجرای دقیق نیت آنها به کار بگیرند که در پاسخ به این دغدغه تولیت معزز، تقویم موقوفاتی آستان قدس رضوی تدوین شد.
وی همچنین تصریح کرد: بسیاری از موقوفات رضوی در حوزه کشاوری و صنعتی هستند و تدوین و رونمایی از تقویم موقوفات، در سالی که مقام معظم رهبری آن سال را «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری کردهاند، میتواند برکات وقف در عرصه تولید را به خوبی نشان دهد و به ترویج این سنت حسنه نیز کمک کند.
در این مراسم علاوه بر تقویم عملیاتی موقوفات آستان قدس رضوی، دو کتاب مرتبط با عملکرد ساختارهای مرتبط با این حوزه، با عناوین «کمیسیون ماده دو» و «کمیسیون نظارت بر عواید و مصارف موقوفاتی» رونمایی شد.