خانم خرسندی به طرحهای در حال اجرا با هدف افزایش تولید گندم اشاره کرد و گفت: با کمک ستاد اجرایی فرمان حضرت امام طرحی به عنوان جهش تولید در دیمزارها اجرا میشود که هدف از آن توانمندسازی کشاورزان کم درآمد و افزایش عملکرد محصول در واحد سطح است و آخرین یافتههای تحقیقاتی کشور و دنیا به دیمکاران انتقال داده میشود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی هم گفت: در سال زراعی ۱۴۰۱ ـ۱۴۰۲ در حدود ۴۰۰ هزار هکتار گندم دیم و حدود ۸۶ هزار هکتار گندم آبی و ۱۰۰ هزار هکتار جودر سطح استان کشت شد.
آقای رحیم زاده افزود: در استان با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام و پشتیبانیهای مالی و فنی موسسه تحقیقات دیم در حدود ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی گندم و جو ، محصولات تناوبی و محصولات حبوبات کشت شده ۷۰ کارشناس بخش خصوصی بر سر مزارع مشغول راهنمایی و ارائه کمک فنی برای کشاورزان هستند.
وی اضافه کرد: در حمایت از پایداری کشت دیم از طریق ستاد اجرایی فرمان امام و بانک ملی ۲۶۰ دستگاه دنباله وند برای کشاورزان دیمکار استان با تسهیلات پایین توزیع شد.
آقای توری فرماندار هشترود هم از رتبه نخست کشوری این شهرستان در جذب و توزیع کمباین و رتبه اول استانی در جذب و توزیع ادوات کشاورزی برای حمایت از کشاورزان خبر داد و گفت: ۱۱۰ دستگاه تراکتور و ۳۲ دستگاه کمباین با ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به کشاورزان داده شد.