علی سهرابی بیدار با اشاره به تعمیرات برقی در استان گفت: سرویس و تعمیر ۴۲ دستگاه سکسیونر معیوب و اسقاط، یک دستگاه اتوبوستر، چهار دستگاه اتوریکلوزر روغنی و پنج دستگاه اتوریکلوزر گازی انجام و این تجهیزات به شبکه توزیع استان برگشت که ارزش افزودهای معادل ۹۰ میلیارد ریال داشت.
او با اشاره به افزایش سه برابری اعتبارات تخصیص یافته برای تعمیرات خطوط فشار متوسط به روش خط گرم گفت: اصلاح ولتاژ تحویل شده به مشترکین با انجام اقدامات بهرهبرداری شامل تعویض سطح مقطع سیم و جایگزینی کابل خودنگهدار، افزایش تعداد فیدرهای فشار ضعیف، جابجایی پستهای عمومی به مراکز ثقل بار مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با بیان اینکه هم اکنون شاخص ولتاژ استان ۹۹ است که از هدف مشخص شده (۹۸.۹) توسط شرکت توانیر مطلوبتر گزارش میشود افزود: شاهد کاهش نرخ انرژی توزیع نشده از ۰.۹۸ به ۰.۹۱ دقیقه در روز به ازای هر مشترک هستیم.
سهرابی از به کارگیری ۱۵ اکیپ محورهای روستایی و چهار اکیپ دفتر خدمات توزیع روستایی برای تسریع در رفع خاموشی مشترکین روستایی و بهبود شاخص نرخ انرژی توزیع نشده اشاره کرد و گفت: بهروزرسانی سناریو خروج ۳۶ پست ۶۳ کیلوولت استان، خرید سامانه اسکادا گلدیس شرکت پردیسان و توسعه نرمافزار پایش لحظهای بار مترونیک از جمله اقدامات است.
او با اشاره به پاسخگویی مناسب از طریق سامانه هوشمند فوریتهای برق با ۲۷۰ خط همزمان (۹ خط E۱) گفت: نظام مدیریت HSE-MS پیادهسازی شده و پیگیر استقرار سیستم استاندارد ISO ۴۵۰۰۱ نیز هستیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان از فعالیت هشت نیروگاه خورشیدی در استان با توان نامی ۴۸.۹ مگاوات خبر داد و افزود: سهم ظرفیت نیروگاههای خورشیدی استان همدان نسبت به تمام نیروگاههای خورشیدی بهرهبرداری شده در کشور ۱۱.۴ است.
سهرابی به برگزاری ۱۴ مانور و رزمایش تمرینی و مناسبتی از ابتدای سال گذشته تا پایان این سال اشاره کرد و گفت: اصلاح و بهینهسازی ۲۳ کیلومتر شبکه تامین برق ایستگاه پمپاژ شماره ۳ و انتقال آب از سد تالوار، طی مانور جهادی در یک روز از دیگر اقدامات است.
او با اشاره به پیگیری مقاومسازی شبکههای فرسوده نصب حدود ۵۰۰ اصله پایه در شبکههای فشارمتوسط و فشارضعیف افزود: تمام این اقدامات به ارائه خدمات به مشترکین استان بوده و امیدواریم به منظور خدمات به مشترکین قدمهای مهمی برداریم.