حجتالاسلام و المسلمین سیدهاشم حسینی المدنی امروز در مجمع دبیران جمعیت هلال احمر استان کردستان در سنندج اظهار کرد: ساماندهی و آموزشهای منسجم برای جوانان در دورههای مدون در دستور هلال احمر کردستان باشد.
او ضمن تاکید بر تشکیل پرونده آموزشی، افزود: با رایزنی صورت گرفته با رییس جمعیت هلال احمر، تعدادی خودرو برای استانها خریداری شده و در اختیار آنان قرار میگیرد.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با اشاره به انعقاد تفاهمنامه این جمعیت با وزیر ورزش، فدراسیون هاکی و موتورسواری، اضافه کرد: از مهمترین مسائل مغفول در حوزه جوانان هلال احمر، ورزش و تفریح است که باید احیا و بازسازی میشود.
حجت الاسلام حسینی المدنی یادآور شد: شعار هلال احمر خدمت به همه مخلوقات است و برای نسلهای بعدی هم تلاش میشود تا زندگی بهتری داشته باشند.
او ارزش کار خدمت جمعیت هلال احمر را معنوی و در راه رضای خداوند دانست و اضافه کرد: گفتمانی در جمعیت هلال احمر مبتنی بر اینکه جوانی یک بحث زیرساختی است ایجاد شود.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه جوانان قلب تپنده جمعیت هلال احمر هستند، افزود: ۵۰ هزار جوان در پستهای نوروزی در خدمت مردم بودند که در دنیا بیسابقه است.
حجت الاسلام حسینی المدنی اظهار کرد: در حال حاضر یک میلیون و ۲۰۹ هزار جوان داوطلب داریم که در سختیها و مشکلات همراه مردم هستند.
او با بیان اینکه نگاه سازمان به کردستان ویژه است، چون با حداقل امکانات بیشترین خدمات را ارائه میدهند، ادامه داد: نیروی انسانی مهمترین داشته هلال احمر است.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر افزود: در زلزله ترکیه کمکهای جهانی به این کشور ارائه شد، ولی تنها از ایران بود که تیمهای امدادگر کارآمد، دلسوز و شجاع به این کشور رفتند و نشان دادند که کمکهای این جمعیت مرز و بوم نمیشناسد.
حجت الاسلام حسینی المدنی به همکاری این جمعیت با منابع طبیعی در زمینه کاشت نهال اشاره کرد و گفت: قرار شد ۱۰۰ هزار درخت در ۱۰۰ دقیقه غرس شود که این کار در کمتر از ۲۰ دقیقه انجام شد و رکورد جهانی کاشت نهال در دنیا تغییر یافت که پیش از آن در اختیار ترکیه بود.
او خطاب به داوطلبان جمعیت هلال احمر اظهار کرد: بدون چشمداشت به همنوعان خود و بلکه محیط زیست و محل زندگی آنها نیز فکر میکنید و محدوده کار خود را از مهربانی به انسان به مهربانی با زمین و همه گسترش دادهاید.
فرسودگی امکانات و تجهیزات آموزشی هلال احمر کردستان
دبیر مجامع استانی جمعیت هلال احمر کردستان هم به فرسودگی امکانات و تجهیزات آموزشی، کمبود دورههای تخصصی، بیمه اعضای جوان جمعیت هلال احمر، لزوم نگاه ویژه به استان فرهنگی و گردشگری کردستان اشاره داشت و بر لزوم اتخاذ ساز و کار برای ثبت فعالیت جوانان، استفاده از ظرفیت دانشجویان در سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، ایجاد فضای فرهنگی، ورزشی برای جوانان جمعیت هلال احمر استان، ایجاد فضای جذب و ساماندهی جوانان و ایجاد شبکه ارتباطی جوانان به منظور تعامل بیشتر اعضای جوان سازمان، تاکید کرد.
وریا فلاحی افزود: در حال حاضر ۲۴ کانون فعال دانشجویی، ۲۰ کانون جوانان، ۷۰ کانون غنچههای هلال، هفت کانون طلاب و ۱۵۰ کانون دانشآموزی در کردستان فعالیت دارد.
او با بیان اینکه نمایندگان جمعیت در سراسر استان فعالیتهای بشردوستانه انجام میدهند، ادامه داد: جمعیت هلال احمر استان در مجموع حدود ۲۰ هزار عضو دارد.
دبیر مجامع استانی جمعیت هلال احمر کردستان یادآور شد: آغاز کار دبیرخانه باشگاه کارآفرینی و پیشبرد اهداف آن در کردستان نیاز به تجهیزات و امکانات دارد.
فلاحی یادآور شد: اتاق عملیاتی سحر نیاز به تجهیزات بیشتر دارد که در حال حاضر تنها پاسخگوی ۴۰ درصد از نیازهای عملیاتی است.
او افزود: رتبهبندی جوانان که سالها قبل طرح شده بود بر زمین مانده است که میتوان با استخدام این جوانان به پیشبرد اهداف جمعیت کمک کرد.
رحمانی رئیس اداره دانشجویی و جوانان جمعیت هلال احمر کردستان هم در این نشست بر لزوم افزایش حقالزحمه کار دانشجویی جوانان و آموزش حداقلهای کمکهای اولیه به دانشگاههای استان تاکید کرد.