سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: تامین منابع مالی برای پرداخت مطالبات گندمکاران و تسریع در تسویه حساب آنان با حمایت رئیس‌جمهور انجام شده است.

محمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال برنامه‌ریزی برای آموزش در مزارع هستیم تا استفاده از تجارب در مزارع مرجع فراهم شود.

او افزود: برای نوغانداران نیز یک کمیته تخصصی در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شده و درصدد ارایه راهکار برای نوغانداران هستیم تا بتوانیم این صنعت که یکی از صنایع ارزشمند است را حمایت کنیم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران ادامه داد: براساس قول پرداخت بدهی گندمکاران در برنامه صف اول، تاکنون مطالبات گندمکارانی که از ۷ فروردین تا ۱۸ اردیبهشت ماه گندم‌های خود را تحویل سیلو داده‌اند، پرداخت شده است، برای این منظور ۴ همت پرداخت شده و ۶.۶ همت دیگر نیز به حساب بانک برای پرداخت واریز شده است.

آقامیری با اشاره به میزان خرید تضمینی گندم، بیان کرد: تا امروز بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم تحویل سیلو‌ها شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.

او تصریح کرد: روزانه ۱.۵ همت برای خرید گندم باید به کشاورزان پرداخت شود که برنامه داریم تا پرداخت مطالبات کشاورزان در اسرع وقت اجرایی شود، مشکلات منابع نیز با حمایت رئیس‌جمهور رفع شده و سعی داریم تا تسویه حساب را سرعت بخشیم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در حال حاضر کمبود مرغ وجود ندارد، تاکید کرد: تولید مرغ براساس برنامه‌ریزی پیش می‌رود، در این بخش شاهد سوءاستفاده‌هایی از اخبار نادرست بودیم که بنا داشتند تا امنیت غذایی و سفره مردم را خدشه‌دار کنند و ما با آن‌ها برخورد می‌کنیم.

آقامیری اظهار کرد: در اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت شاهد نزولی بودن تولید مرغ بودیم، که به خوبی مدیریت شده تا مرغ تولیدی با قیمت عادلانه در اختیار مردم قرار گیرد.

بودجه ۶ هزار میلیارد تومانی محصولات کشاورزی تصویب شد

او از موافقت بودجه ۶ هزار میلیارد تومانی برای بیمه محصولات کشاورزی توسط مجلس خبر داد و افزود: ما برای بیمه محصولات کشاورزی پیشنهاد بودجه ۱۱ هزار میلیارد تومان را به مجلس ارائه کردیم که ۶ هزار میلیارد تومان آن از سوی مجلس مورد موافقت قرار گرفت.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: امسال وضعیت جوی به مراتب بسیار بهتر بود، اما در برخی استان‌ها همچنان خشکسالی برقرار است، ما باید آب را مدیریت کنیم تا کمبود بارش باعث آسیب به بخش کشاورزی نشود.

آقامیری با تاکید بر قیمت ۱۵ هزار و ۹۰۰ تا ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومانی جوجه یک‌روزه تا فروردین ۱۴۰۳ عنوان کرد: این قیمت توسط اتحادیه‌ها تا پایان سال تضمین شده است و افزایش قیمت نخواهد داشت.

او تصریح کرد: تمام قیمت‌ها در استان‌ها و شهرستان‌ها رصد می‌شود و اتحادیه‌ها باید به تعهدات خود عمل کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.