محمد سجادی روز شنبه در نشست خبری تشریح برنامه های این مسابقه ملی گفت: مسابقه ساخت بتن با کیفیت در سه مرحله پیش بینی شده که مدیران کنترل کیفیت تیم های یاد شده ، فردا در ادارات کل استاندارد سراسر کشور ۴۰ مورد از شاخصه های اصلی استاندارد بتن را آزمون خواهند داد.
وی گفت: تیم های شرکت کننده تا پایان خرداد ماه امسال فرصت دارند، تا محصول بتنی خود را طبق ضوابط مسابقات در استانها بسازند که در نهایت از هر استان یک تیم برتر به مرحله سوم راه می یابد.
مدیر کل استاندارد خراسان رضوی بیان داشت: در مرحله سوم که تیرماه در مشهد برگزار خواهد شد، تیم های منتخب هر استان بتن با کیفیت خود را در مشهد تولید کرده و به رقابت خواهند پرداخت.
وی اظهار داشت: در این مسابقات با تمرکز بر روی فعالیت مدیر کنترل کیفیت بتن، علاوه بر توجه به نیازهای مصرف کننده؛ مقاومت بتن، میزان روانی بتن، مساله دما در تولید بتن و هزینه تولید نیز مدنظر قرار دارد.
سجادی هدف از این مسابقات را برداشتن گامموثر برای تولید بتن با کیفیت در کشور عنوان کرد و گفت: تولید بتن با کیفیت و بادوام، افزایش طول عمر ساختمان را موجب شده لذا در مجموع تولید بتن با دوام بواسطه افزایش طول عمر سازه مقرون به صرفه خواهد بود.
مدیر کل استاندارد خراسان رضوی اظهار داشت: در سند چشم انداز بتن ۱۴۰۴ رده مقاومتی بتن های تولید کشور باید به ۵۰ مگا پاسگال برسد، در حالیکه اکنون این رقم حدود ۲۵ مگا پاسگال است، با این رقابتهای علمی سازندگان بتن به ثبت رکوردهای مقاومت بالا ترغیب شده و امکان تولید بتن مقاوم تر فراهم می شود.
وی شمار واحدهای تولید کننده بتن استاندارد در کشور را هزار و ۲۰۰ مورد عنوان کرد و افزود: ۱۰۶ شرکت تولید کننده بتن در خراسان رضوی دارای مجوز استفاده از علامت استاندارد هستند که ۸۶ شرکت از این تعداد در مشهد فعالیت دارند.
قیمت جعبه شیرینی در هزینه تمام شده محاسبه می شود
مدیر کل استاندار خراسان رضوی در ادامه سخنانش به موضوع خالص فروشی شیرینی در استان نیز اشاره و بیان کرد: قرار است هفته آینده در ستاد تنظیم بازار استان مصوب شود که قیمت جعبه شرینی در هزینه تمام شده محصول دیده شود و هنگام فروش شیرینی به صورت خالص و منهای وزن جعبه عرضه شود.
وی بیان داشت: پارسال ۳۲۳ محصول از واحدهای تولیدی در حوزه وزن بسته بندی ها در استان مورد بررسی قرار گرفتند که ۵۴ درصد آزمونها عدم انطباق با وزن استاندارد را نشان می داد.
سجادی ادامه داد: بررسی ها از ۲۵۰ محصول و شرکت تولیدی صورت گرفته طی سال جاری نشان داد، این عدم انطباق به ۴۰ درصد آزمونها کاهش یافته است، بنابراین هدف گذاری شده است تا پایان سال با پیگیری های صورت گرفته، این عدم انطباق اوزان به ۱۰ درصد از آزمونها تقلیل یابد.
هزار و ۶ قلم کالا و خدمات در کشور مشمول استاندارد اجباری است و هم اکنون هزار و ۹۵۳ واحد تولیدی و خدماتی در خراسان رضوی پروانه استاندارد دارند و برای ۲ هزار و ۷۳۲ محصول و خدمت نیز پروانه استفاده از نشان استاندارد اجباری صادر شده است.