جمال رحیمیان، دبیر دوازدهمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری گفت: این آئین برای اولین بار به مناسبت اولین سالروز زلزله بم به پاس قدردانی از جوانان دانشجو برگزار شد که فداکارانه با حضور در میدان کمک عمل، به فریاد هموطنان رسیدند.
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران اضافه کرد: از دوره چهارم به بعد تصمیم گرفته شد جامعه هدفمان را گسترش دهیم و چهرههای متفاوتتری از حوزههای مختلف نظیر پزشکان را شناسایی کنیم.
رحیمیان با اشاره به پایشهای این مرحله بیان کرد: پرونده ۴۲ شخص شاخص از میان ۲۵۴ پرونده با هدف اعطای تندیس ملی فداکاری استخراج شد. در این راستا باید از وزارت علوم، وزارت بهداشت و درمان، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان بهزیستی کشور، جمعیت هلال احمر، کمیته امداد امام خمینی (ره)، همکاران جهاددانشگاهی، سازمان نظام پزشکی و همه افراد و نهادهایی که ما را در این امر یاری کردند، تشکر کنم.
او همچنین به حمایت و توجه بیشتر نسبت به خانواده شهدای مدافع سلامت نیز تاکید کرد.
قادری، رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: یکی از مسائل حساس کشور آسیبهای اجتماعی است که خیلی از عزیزان دانشجو و جهادی امروز مشغول کمک به ارتقای زیرساختهای اجتماعی کشور هستند. امیدواریم بتوانیم در حوزه آسیبهای اجتماعی نیز پیشرفت خوبی داشته باشیم.
حسن مسلمینائینی، رئیس جهاددانشگاهی نیز ضمن قرائت پیام رئیسجمهور به دانشجویان ایران اظهار کرد: جهاد دانشگاهی که یکی از وظایف آن حوزه فرهنگی است، پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری به تجلیل از دانشجویان فداکار میپردازد.
او همچنین همزمان با مناسبت سالروز تأسیس موسسه ناباروری رویان، از مرحوم کاظمی آشتیانی نیز یاد کرد.
مسلمینائینی در پایان به مسئولان برگزاری آئین ملی اعطای تندیس فداکاری پیشنهاد کرد که بعد از دوازده دورهای که برگزار شده است، این آئین را به صورت بینالمللی نیز برگزار کنند.