حسن دهمرده در نشست خبری جهاد تبیین که با حضور اصحاب رسانه، مدیر کل و معاون خبر صدا و سیمای مرکز استان، مدیر منطقهای صدا و سیما در سیستان، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در محل سالن اجتماعات فرمانداری زهک برگزار شد ر در خصوص آخرین وضعیت پروژه فاضلاب شهری در سطح این شهرستان، افزود: پروژه فاضلاب شهری زهک از سنوات گذشته در این شهرستان آغاز شده و به صورت نیمه تمام به دوران خدمت ما به عنوان فرماندار رسیده و با پیگیری صورت گرفته، هفته گذشته در شورای برنامه ریزی سیستان و بلوچستان، ۱۸ میلیارد تومان اعتبار به صورت اوراق بهادار و اعتبار برای این پروژه اختصاص پیدا کرد و امیدواریم به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه باشیم.
وی اظهار کرد: با پیگیری صورت گرفته، تمام پروژههایی که در طول ۲۰ سال گذشته در سطح این منطقه تعطیل بوده، در حال حاضر در حوزه شهرستان زهک فعال هستند و پیگیر اتمام آنها هستیم.
وی بیان کرد: بزرگراه زهک به زابل حدوداً نه سال از آغاز اجرای پروژه تاکنون تعطیل بود اما در حال حاضر با پیگیری صورت گرفته پیمانکار در حال اجرای پروژه بوده و تا پایان سال جاری این بزرگراه کامل میشود.
دهمرده اضافه کرد: کمربندی شهرستان زهک ۱۹ سال جزو طرح جامع بوده و در حال حاضر آسفالت پروژه در حال انجام است و طی هفته آینده به بهره برداری میرسد.
وی تصریح کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا سال گذشته در حوزه شهرستان زهک چهار زمین چمن مصنوعی اجرایی شده اما با تلاشهای انجام شده، تنها در یک سال گذشته نه زمین چمن مصنوعی در سطح این شهرستان افتتاح و به بهره برداری رسیده به نوعی که هم اکنون و رتبه اول حوزه سرانه ورزشی استان را دارا هستیم.
فرماندار زهک افزود: در حوزه بهسازی و معابر روستایی با تقویت زیرساختهای روستایی از ابتدای انقلاب تاکنون هفت روستا در شهرستان زهک زیر سازی و بهسازی معابر انجام شده به طوری که در یک سال گذشته ۲۳ روستا بهسازی شده است.
وی در خصوص وضعیت آب شرب و اقدامات انجام شده برای این موضوع، گفت: ظرفیتهای جایگزینی حق آبه در راستای تأمین آب شرب مردم در حال اجرا است اما پیگیر دریافت حق آبه هم هستیم.
این مقام مسئول بیان کرد: در حوزه تأمین معیشت مردم نیز مشاغلی که به آب کمتری نیاز دارند تعریف شده و در این راستا ۴۳ شغل در این عرصه شناسایی شده و ۵۰ صندوق خرد روستایی تشکیل شده است.
وی با بیان این مطلب که ۱۰ میلیارد تومان گردش مالی صندوقهای خرد روستایی است که به مردم تسهیلات ارائه میکنند، اضافه کرد: ارائه تسهیلات خرد به مردم تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه اشتغال در این منطقه بوده و اعتبارات طرح رزاق از دیگر اقدامات است.
وی در خصوص حوزه دانش بنیان، تاکید کرد: بعد از زاهدان، شهرستان زهک دومین منطقه در استان است که دارای شهرکهای دانش بنیان میشود.
وی ادامه داد: در رابطه با سوخت در منطقه سیستان رتبه اول را داریم، ۹۶ درصد منطقه سیستان، سهمیه کالابرگ نفت خود را دریافت کرده اند.
وی اظهار کرد: اولین تقاطع و پل هوایی منطقه سیستان هفته آینده در این منطقه کلنگ زنی میشود.
دهمرده تصریحکرد: جاده ترانزیت از ابتدای ورودی شهرستان زهک با اعتبار ۲۲۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: هیچ محدودیتی برای انجام عملیات گازرسانی به این منطقه نداریم.
وی با اشاره به حوزه فضای سبز شهرستان زهک نیز، گفت: طرح هر منزل یک نهال را اجرایی کردیم، شش کمربند سبز از منابع آبی که داشتیم، در ورودی شهرها با تفاهم نامه منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و شهرداریها بوستانهایی را در شهر با استفاده از پساب فاضلاب تصفیه خانه شماره سه و یک آب روستایی که تفاهم نامه آن با آب و فاضلاب بسته شده است در دستور کار است.
وی خاطر نشان کرد: در خصوص شاخصهای شهرستان زهک، ۲۳ روستا تحت عنوان روستاهای الگویی داریم تا زنجیره ارزش و محصول را تکمیل کنیم که مورد استقبال مردم و کارشناسان قرار گرفت که به پایداری مشاغل در این منطقه کمک میکند.