محمدکرمی در نشست با رئیس و معاونین پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: باید برنامهریزیهای لازم برای هدایت سرمایههای سرگردان مردم جهت سرمایهگذاریهای مشترک در شرکتهای دانش بنیان صورت بگیرد.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت ایجاد نوآوری و خلاقیت در عرصه تولید، گفت: شرکتهای دانشبنیان باید مطالعات لازم برای جایگزینی روشهای جدید در عرصههای مختلف تولید از جمله تجهیزات پزشکی، کشاورزی، دامداری، فناوری و غیره داشته باشند.
وی تصریح کرد: روشهای موفق سرمایهگذاری در عرصههای تولید و شرکتهای دانشبنیان با استفاده از رسانهها در راستای آگاهی و جهتدهی به سرمایههای مردمی اطلاعرسانی شود.
کرمی با تاکید بر ایجاد تحول در دانشگاهها و آموزش و پرورش بیان کرد: باید احساس هویتدهی به دانشآموزان با ورود آنها به شرکتهای دانشبنیان انجام شود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با ورود دانشآموزان روستایی به شرکتهای دانشبنیان و اهدای زمین به آنان نوعی هویتبخشی در قالب حوزه کشاورزی صورت گرفته است. شما مسئولان نیز باید در جهت همفکری برای هویتدهی به دانشآموزان دبیرستانی در قالب حوزه دانش اقدام کنید.
وی با تاکید بر اهمیت فناوریهای جدید عنوان کرد: تولید کارهای سنتی میتواند با فناوریهای روز تسهیل شود.