محمدهادی ایمانیه در حاشیه همایش «حکمرانی متعالی» که به همت پژوهشکده حکمرانی دانشگاه شیراز و مدرسه حکمرانی شهید بهشتی استانداری فارس برگزار شد، یکی از اهداف تشکیل مدارس حکمرانی را، پژوهش، مبتنی بر مولفههای ملی و عقیدتی دانست و افزود: مدرسه حکمرانی علاوه بر اینکه مدیران فعلی را آموزش میپدهد، نسل جوان را برای پذیرفتن مدیریتهای آینده آماده میکند.
او گفت: یکی از آرزوهای همه مشتاقان کشور و دوستداران دین مبین اسلام این است که بتوانیم یک حکمرانی مبتنی بر عقاید ملی، دینی و آموزههای اسلامی داشته باشیم.
استاندار فارس با اشاره بر اینکه، قریب به پنج سال است مدرسه عالی حکمرانی در کشور شروع به کار کرده، اظهار کرد: اخیرا شعب این مدارس در استانها تشکیل شده؛ فارس در این زمینه ورود خوبی داشت است. امروز شاهد افتتاح پژوهشکده حکمرانی دانشگاه شیراز بودیم.
ایمانیه حکمرانی اسلامی، مبتنی بر عقاید دینی و منطبق با سیره حکومت داری امیرالمومنین (ع) را امری ضروری خواند و گفت: اصول مدیریتی پس از شناسایی، بومی سازی شود و نسبت به مقتضیات فعلی بهروز شود و مورد استفاده قرار گیرد. این پژوهشکده میتواند باب و راهی برای انجام سریع تحولات مدنظر باشد.