بهرام فلاحی لیما مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با توجه به ارزش غذایی آبزیان در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و به دلیل وجود چربی غیر اشباع امگاء ۳ در گوشت آبزیان و نقش آبزیان در تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه هر ساله دورههای آموزشی با هدف معرفی ارزشهای غذایی آبزیان و اهمیت آن در تغذیه انسان در استان سمنان برگزار میشود.
وی اظهار داشت: این دوره در راستای فرهنگ مصرف آبزیان و گنجاندن ماهی بعنوان غذای سلامتی در سبد خانوارها برگزار شد.
فلاحی لیما با بیان اینکه معرفی ارزش غذایی ماهی و آشنایی بانوان با تنوع پخت غذایی با انواع آبزیان پرورشی از دیگر اهداف برگزاری این دوره آموزشی بود خاطر نشان کرد: این دوره آموزشی با حضور بیش از ۳۰ نفر از بانوان شهرستان شاهرود تشکیل شد.
وی تصریح کرد: با توجه به ارزش غذایی آبزیان در سلامت جامعه و تامین پروتئین و سایر مواد معدنی واسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن انسان برنامهریزیهایی برای برگزاری حداقل یک دوره آموزشی آشنایی با طبخ آبزیان در تمامی شهرستانهای استان سمنان انجام شده است،