قرائن زیادی وجود دارد که نشان میدهد پس از ناکامی ضدانقلاب خارجنشین و کشورهای حامی آن در پائیز سال گذشته برای سوءاستفاده از برخی اعتراضات در داخل کشور به منظور ایجاد ناامنی و اغتشاش، اینک تلاش دوبارهای برای شکل دادن به تحرکات جدید و موجسواری برای ایجاد بحران در مناطق مختلف در دستور کار آنان قرار گرفته است.
باز تولید روش اعلام فراخوانهای متعدد به بهانههای مختلفی چون سالگرد کشتههای اغتشاشات سال گذشته و یا برگزاری مراسم تولد برای قربانیان و یا حتی معدومین که رنگ و بوی بهاصطلاح انسانی نیز دارد از جمله برنامههایی است که برای تشکیل هستههای اعتراضی و توسعه آن، مدنظر ضدانقلاب قرار گرفته است.
در این میان؛ ضدانقلاب خارجنشین که در میانه اغتشاشات سال گذشته همه تلاش خود را برای ایجاد ائتلاف و انسجام میان گروههای چندنفره مدعی مبارزه با جمهوری اسلامی بهعمل آورد اما حتی نتوانست برای چند ماه این بهاصطلاح همبستگی را حفظ کند، اکنون بار دیگر به تکاپو افتاده تا شانس خود را برای مطرح شدن با هزینه جان و امنیت مردم ایران بیازماید.
به طور قطع واکنش سریع و هماهنگ برخی مدعیان رهبری جریانات اپوزیسیون پس از جنایت ناجوانمردانه روز گذشته یکی از بستگان مادر مرحوم کیان پیرفلک در به شهادت رساندن شهید قنبری افسر خدوم فراجا در ایذه و رپرتاژ آگهی گسترده رسانههای معاند برای آنها نمیتواند رخدادی تصادفی باشد.
تلاش برای قهرمانسازی از فردی جنایتکار که پس از زیر گرفتن تعمدی شهید قنبری با تیراندازی ماموران حاضر در صحنه مجروح و سپس در بیمارستان فوت کرد، بخشی از سناریویی است که هدف آن ایجاد بستر برای تکرار وقایع تلخ و خسارتباری چون پائیز گذشته است.
اگرچه پس از اغتشاشات سال گذشته که در جریان آن خسارتهای مادی و معنوی زیادی به کشور تحمیل شد، همه ارکان حاکمیت تلاش کردند با التیامبخشی به زخمهای وارد شده بر روح و روان مردم از سوءاستفاده دشمن برای ایجاد رخنه در انسجام ملی جلوگیری کنند، اما برخی افراد معدود از سر ناآگاهی و غفلت و یا تلاش برای تسویه حساب با نظام از سعه صدر حاکمیت سوءاستفاده کرده و به اقدامات مخل امنیت به روشهای مختلف ادامه میدهند.
بدون شک رأفت اسلامی و مماشات با اینگونه افراد که بعضا داغدار عزیزان کشته شده خود در جریان اغتشاشات پائیز گذشته نیز هستند، تا جایی قابل توجیه است که مخل اصلیترین رکن حیاتی در شئون مختلف زندگی مردم یعنی «امنیت پایدار» نباشد، چرا که در غیر این صورت حقوق عامه مردم قربانی امیال شخصی این افراد شده و حاکمیت مجوزی قانونی برای مدارا با تداوم چنین اقداماتی ندارد.
بدون شک رخداد مشکوک و تلخ روز یکشنبه در ایذه که فراخوان «ماهمنیر مولاییراد» مادر کیان پیرفلک زمینهساز آن بود، مصداق بارز تجاوز به حقوق عمومی و از آن نگرانکنندهتر، بسترساز شکلگیری جنایت علیه نیروهای حافظ امنیت بود و به هیچ وجه قابل اغماض نیست.
رعایت حدود و الزامات قانونی از سوی همگان، اصلی غیر قابل خدشه است که تخطی از آن معادل ایجاد بینظمی، آشوب و اغتشاش بوده و نباید تداوم یابد.
از روز گذشته و پس از شهادت مظلومانه شهید قنبری افسر خدوم فراجا که پدر پنج فرزند بود، موجی از تاسف و خشم در گروههای مختلف اجتماعی شکل گرفته و جامعه نسبت به احتمال ایجاد رخدادهایی شبیه پائیز گذشته به شدت نگران شده است.
ورود مسئولانه و قاطع نهادهای ذیربط به این غائله مشکوک و برخورد قاطع با مسببین آن ضمن آنکه پیامی جدی به بر هم زنندگان نظم و امنیت تلقی میشود، موجد اعتماد در قاطبه مردمِ خواهان امنیت و آرامش در کشور بوده و الزامی غیر قابل اجتناب است.
منبع: نورنیوز
خانواده پیرفلک هیچگونه فراخوانی برای روز تولد نداده بودن ولی متاسفانه همه افکار علیه این خوانده شده
خدالعنتتون کنه
درود خدا برشهیدان امنیت
کیان عزیز تو خوب و معصوم بودی و لیاقت شهادت نصیبت شد شد .
شرم بر چنین پدر ومادر نفهم ونادانی که با ناشیگری وگمراهی دل امام زمان و مردم ایران را رنجور میکنید.
تمام مدارک موجود هست