سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا به ترفند مجرمان سایبری مبنی بر کلاهبرداری با پیامک طرح عفاف و حجاب اشاره کرد و اظهار داشت: مجرمان سایبری با مانیتورینگ فضای جامعه و طراحی پلتفرمهای مجرمانه درصدد کلاهبرداری، خالیکردن حساب بانکی و سرقت اطلاعات شهروندان هستند.
وی گفت: با توجه به اجرای طرح عفاف و حجاب از سوی پلیس و ارسال پیامک برای افراد متخلف، مجرمان سایبری از این موضوعات سوءاستفاده کرده و با ارسال پیامک جعلی حاوی لینک آلوده و از طریق شمارههای شخصی اقدام به کلاهبرداری میکنند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه پلیس از سرشمارههای شخصی اقدام به ارسال پیامک نمیکند تصریح کرد: پلیس پیامک اخطار یا اطلاع رسانی را با سرشماره police ارسال میکند؛ پس شهروندان دقت داشته باشند دریافت هر نوع پیامک با شمارههای شخصی حتی اگر حاوی اخطار، احضار، اطلاع رسانی و ... باشد کلاهبرداری است.
وی با بیان این مطلب که هموطنان باید مراقب این نوع پیامکها بوده و بر روی لینکهای ارسالی در پیامکها با شمارههای شخصی کلیک نکنند به شهروندان توصیه کرد که در صورت مواجهه با چنین مواردی مراتب را به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ اطلاع داده یا برای ثبت گزارش به سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.
گفتنی است «طرح ناظر۱» یکی از طرحهای ۴ گانه طرح عفاف و حجاب بوده که مرتبط با تذکر و توقیف خودرویی است و متولی اجرای آن پلیس امنیت عمومی است که در این طرح اگر خودرویی تخلف کشف حجاب داشته باشد مالک خودرو برای بار اول پیامک با مضمون تذکر دریافت میکند.
در صورت تکرار جرم برای بار دوم پیامک با مضمون دستور توقیف سیستمی ارسال شده و برای بار سوم نیز پیامک با مضمون توقیف فیزیکی ارسال و سپس اجرا میشود؛ در نهایت در مرحله چهارم پرونده به صورت الکترونیکی به مرجع قضایی ارجاع خواهد شد.
منبع: فارس