عبدالوحید محمدی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه رتبه تورم استان کرمانشاه در چند سال گذشته بیش از میانگین کشوری بوده است، گفت : رتبه تورم استان بین رتبه ۱۸ و ۲۵ در نوسان بوده و در بدترین حالت وضعیت تورمی ۱۸ استان نسبت به کرمانشاه بدتر بوده است.
وی با بیان اینکه با توجه به موقعیت و شرایط جغرافیایی استان برخی کالاها از سایر استانها وارد میشود، عنوان کرد: هزینه حمل و نقل و نرخ جابهجایی در نرخ تورم و قیمت کالاهای پایه نیز تأثیرگذار است.
محمدی با اشاره به اینکه در بیشتر کلانشهرهای کشور شبکههای توزیع مناسب تأثیرگذار در نرخ تورم وجود دارد گفت: در استان کرمانشاه میادین میوه و ترهبار برای عرضه مستقیم کالاهای اساسی وجود ندارد و شهرداری با همکاری بخش خصوصی باید راهاندازی کنند.
وی با بیان اینکه به دنبال ایجاد میادین میوه و تره بار در تمامی شهرستانها و در هر منطقه شهرداری کرمانشاه هستیم، افزود: ایجاد دو میدان میوه و ترهبار با همکاری اوقاف قطعی شده و تا ۶ ماه آینده راهاندازی میشود و مابقی میادین نیز تا اواسط تابستان تعیین تکلیف میشوند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه بیان کرد: از بهمن ۱۴۰۱ تاکنون هفت روستا بازار در هفت شهرستان ایجاد شده که میتواند در تنظیم بازار و کنترل نرخ تورم به شکل عرضه مستقیم کالا از تولیدکننده و بدون واسطه کمک کند.
محمدی با اشاره به اینکه در زمینه نرخ بیکاری شاهد تجمیع و انباشت مشکلات چندین ساله هستیم، اما روند کاهش مشکلات مثبت بوده است گفت: با وجود اینکه در زمستان نرخ بیکاری افزایش مییابد، اما استان کرمانشاه در زمستان گذشته ۲.۸ درصد کاهش نرخ بیکاری داشت که در ۱۴ سال گذشته بیسابقه بوده است .