رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از راه‌اندازی سامانه خودکاربری لایحه به عنوان بیست‌و‌نهمین خدمت در پنجره واحد خدمات الکترونیک قوه قضاییه خبرداد.

در سند تحول قضایی که پایه فناورانه دارد بهره گیری از فناوری‌های نوین و هر آنچه مرتبط با تکنولوژی‌های روز دنیا است مورد تاکید قرار گرفته است. 

ابزار‌هایی که با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین ایجاد می‌شود به شکلی باعث راحتی و سهولت افراد استفاده کننده از آن را دارد. این تنها ویژگی ابزار‌هایی که با بهره گیری از فناوری‌های نوین تولید می‌شود نیست. 

برخی دیگر از این ویژگی‌ها از بین بردن محدودیت‌های جغرافیایی، از بین بردن محدودیت‌های مکانی، یا از بین بردن چالش‌های قدیمی و تبدیل آن به یک فرآیند نو و کاملاً هوشمند است که توانسته مشکلات و چالش‌های گذشته را مرتفع کند.

برای اطلاع از جدیدترین خدمت پنجره واحد خدمات الکترونیک قوه قضاییه با آقای محمد کاظمی‌فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفتگو کردیم.

کاظمی‌فرد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از سیاست‌های قضایی توسعه خودکاربری‌ها و انجام امور توسط خود مردم است که در این مسیر اقدامات زیادی در پنجره واحد خدمات قضایی انجام شده است.

وی افزود: توصیه می‌کنیم شهروندان، خود به سامانه‌های قضایی مراجعه کرده و کد ثنا خود را در اختیار کسی قرار ندهند تا وارد چالش‌های امنیتی نشوند.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در خصوص جدیدترین خدمت پنجره واحد خدمات الکترونیک قوه قضاییه گفت: پیش از این برای ارسال لایحه به مراجع قضایی لازم بود که شخص به محاکم قضایی و یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برود و ممکن بود که برای پرونده‌ای تا ۱۰ لایحه تقدیم شود که باید با صرف هزینه و زمان در مراجع مرتبط حاضر می‌شد و آن‌ها را تقدیم می‌کرد.

وی گفت: از این پس مردم می‌توانند در منزل با ورود به سامانه ثبت لایحه و استفاده از این خدمت لایحه مورد نظر را در پرونده‌های خود ثبت کنند.

کاظمی‌فرد گفت: خدمت خودکاربری لایحه با چهار موضوع شروع به کار کرده است و هفتگی و ماهیانه موضوعات جدید به این خدمت اضافه خواهد شد.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: هزینه این خدمت یک پنجم هزینه مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است و مردم با هزینه بسیار کم میتوانند لایحه را در خانه تنظیم کنند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۸ ۰۱ تير ۱۴۰۲
سلام.هیئت عالی تشخیص مصلحت نظام،دولت و مجلس بدانید جان و مال مردم در جاده ها شوخی نیست،سالانه هزاران نفر در جاده ها با خودروهای حلبی داخلی کشته و معلول میشوند.کدوم کشور این خودروهای حلبی های تاریخ گذشته شرکتهای انحصاری داخلی با تکنولوژی 30 سال پیش رو میخرند،ان هم با گرانفروشی دههابرابری،احتکار،کاهش تولید به قصد گرانی و مافیابازی و نفوذ در دولت و مجلس،به زور این حلبی های ناایمن را با گرانفروشی دههابرابری قالب مردم می کنید،باز کنید درب واردات خودروهای کم مصرف با حجم موتور کمتر از 1800cc،هیبریدی،برقی را بدون تعرفه گمرکی برای عموم مردم ایران و به این دلالی شرکتهای انحصاری پایان دهید.
United States of America
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۱ تير ۱۴۰۲
بنظرم از یک بعد دیگه نگاه کنیم مشکلات زیادی بوجود میاره گوشی شخص شاکی دست فرد مغرض بیفته و لایحه گذشت از متهم ارسال کنه یعنی پرونده تمام شده باید فرض کنیم یا اینکه افراد با کوچکترین مسئله از داخل منزل ثبت شکایت و دادخواست کنن چه حجمی از پرونده وارد دستگاه قضا میشه و ... وقتی فرهنگ سازی نکردن و اطلاعات ندادن جنبه منفی کار بعدها بیشتر خودش نشون میده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۹ ۰۱ تير ۱۴۰۲
معلومه هنوز دادگاه نرفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۱ تير ۱۴۰۲
چرت نگو بزرگوار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۰۱ تير ۱۴۰۲
هزاران آفرین و احسنت .. ثبت دادخواست توسط کاربر در منزل را هم اجرایی کنید
آخرین اخبار