سعید فولادی، مدیر مجموعه تولید ویلچرهای برقی، آلومینومی که با ارائه نمونههای متنوع ویلچرهای برقی سبک مورد توجه بازدیدکنندگان نمایشگاه فناوریها و محصولات محرومیت زدا قرار گرفته بود اظهار داشت: همان طور که از نام محصول مشخص است، هدف این مجموعه تولید ویلچرهایی با سهولت بیشتر در استفاده، به منظور کمک به معلولان و سالمندان است.
وی افزود: ما با این رویکرد شروع به تولید محصولات ویلچر برقی کردیم که پیش از این، ویلچرهای برقی وزن بالایی داشتند (۴۵ کیلوگرم) و همراهان بیمار به راحتی نمیتوانستند ویلچر را حمل کنند؛ لذا ویلچرهایی را طراحی کردیم که دو قابلیت عمده دارند، نخست از آلیاژهای سبک آلومینیوم با تحمل وزن بالا در ساخت محصول استفاده کردیم و دوم طراحی به گونهای است که به راحتی تا میشود و در انواع خودروهای سواری حتی خودروهایی که صندوق ندارند قابل حمل است.
وی ادامه داد: لاستیکهای این ویلچر بسیار با کیفیت است و با وجود غیر بادی بودن، به دلیل وجود حفره در بدنه آن، ضربات ناشی از حرکت در مسیرهای گوناگون را دفع میکند. در دوخت قسمتهای پارچهای هم از الیاف تنفسی استفاده شده که علاوه بر جلوگیری از عرق کردن شخص، قابلیت جداشدن آسان و شستوشو را داشته باشد.
مدیر مجموعه تولید ویلچرهای برقی، آلومینومی بیان کرد: این مزیت به معلولانی که شاغل و فعال هستند کمک بسیاری میکند حتی کسانی که برای درمان مراجعه میکنند و کسانی که میخواهند به تفریح بروند و مسافت زیادی را طی کنند میتوانند این محصول را به راحتی حمل کنند.
فولادی، امکان عرضه ویلچرهای برقی با ریموت بلوتوثی به سفارش مصرف کننده را از ویژگیهای ویلچرهای سبک تولیدی عنوان کرد.
وی در پایان با تقدیر از برگزاری نمایشگاه آبادیران گفت: ایده برگزاری نمایشگاه بسیار خوب بود و این امکان را فراهم کرد که ارگانهایی که با مناطق محروم در ارتباط هستند و شرکتهایی که به صورت بالقوه امکان ارایه خدمات به مناطق محروم را دارند رودرروی هم قرار بگیرند و بدون واسطه با هم صحبت کنند تا بتوان از امکانات آن شرکتها به بهترین نحو در خدمت به اشتغالزایی و محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار کشور استفاده کرد.