فریدون فاطمیزاده از رشد بیش از ۴۶ درصدی پژوهشها و تألیفات فرهنگیان و بیش از ۴۸ درصدی پژوهشگران این شهرستان خبر داد و گفت: یک واحد تخصصی برای بحث پژوهش و تألیف در آموزش و پرورش شهرستان دایر است و در این واحد فعالیتهای متنوعی در این زمینه در طول سال، برنامه ریزی و اجرا میشود.
مدیر آموزش وپرورش دهدشت این پژوهشها و تألیفات فرهنگیان را شامل ۴۸ مقاله همایش بینالمللی، ۳۳ مقاله همایش ملی، ۲۴ کتاب، ۵ مقاله علمی – پژوهشی، ۲ مقاله علمی – تخصصی و یک مقاله ISC عنوان کرد و گفت: به دلیل فعالیت منظم و خلاقانه آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه در زمینه تحقیق و پژوهش، برای سومین سال متوالی، دبیرخانه استانی برنامه معلم پژوهنده به شهرستان کهگیلویه واگذار شده است.
مسئول فناوری اطلاعات، پژوهش و آموزش نیروی انسانی آموزش وپرورش دهدشت نیز گفت: از تیرماه سال ۱۴۰۰ تا پایان خرداد سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۷ پژوهش، تألیف توسط ۶۰ نفر از فرهنگیان شهرستان انجام شد و از ابتدای تیرماه سال ۱۴۰۱ تا کنون، تعداد ۱۱۳پژوهش، تألیف توسط ۸۹ نفر از فرهنگیان شهرستان انجام شد.
محسن باستان افزود: ما در یک طرح ابتکاری سامانهای طراحی کردیم و پژوهشها و تألیفات فرهنگیان شهرستان را در طول سال به صورت منظم جمعآوری و داوری میکنیم و امتیاز تخصیص میدهیم، ضمن اینکه در هفته پژوهش و فناوری از پژوهشگران برتر تجلیل خواهیم کرد.
باستان گفت: این رشد در حالی است که میزان اعتبار ریالی تخصیص یافته به حوزه پژوهش (صفر) است؛ و ما صرفاً متکی به مشوقهای غیر مالی هستیم مثلاً در خردادماه ۵۴۵ امتیاز برای درج در فرمهای سازماندهی به پژوهشگران و نویسندگان فرهنگی شهرستان دادیم.