عباس آغاز رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: این اقدام شبکه دامپزشکی به منظور تضمین سلامت مصرفکنندگان گوشت قرمز و پایشهای دام به لحاظ شناسایی احتمالی بیماریهای مشترک بین انسان و دام و ارائه خدمات به شهروندان در روز عید قربان اجرا میشود.
وی اضافه کرد: ۲ گروه ثابت در محل کشتارگاه دام و شبکه دامپزشکی و سه گروه سیار شامل ۱۰ نفر بازرس عملیات نظارت و بازرسی لاشههای کشتاری را در سطح شهرستان مهاباد انجام خواهد داد.
رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد در روز عید قربان کشتارگاه مهاباد نیز کار ذبح دامهای قربان را با حضور ناظران شرعی و بهداشتی انجام میدهد گفت: شهروندان در صورت امکان دامهای قربان خود را برای ذبح به کشتارگاه منتقل کنند تا علاوه بر نظارت گروههای دامپزشکی، خیران گوشت سالم و بدون آلودگی را بین نیازمندان توزیع کنند.
وی ادامه داد: شهروندان در صورت تمایل برای نظارت و ذبح بهداشتی و شرعی دامها و کسب اطلاعات بیشتر از ساعت هشت تا ۱۸ روز عید سعید قربان با شماره تلفنهای ۴۲۴۴۲۲۲۸ و ۴۲۴۴۲۲۲۹ تماس بگیرند.
آغاز همچنین از شهروندان خواست در روز عید قربان با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام، دستورالعمل های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، دستکش و فاصله اجتماعی را رعایت کنند و گوشت دام ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای مناسب در درون یخچال قرار دهند.
وی تاکید کرد: شهروندان باید از مصرف گوشت تازه خودداری کنند و گوشت و آلایش تازه قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری شود و از مصرف جگر خام یا نیم پز اکیدا خودداری شود و جگر قبل از مصرف باید بمدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود.