سرپرست فرمانداری کرمانشاه از تدوین طرح ساماندهی وضعیت نان در شهرستان کرمانشاه خبر داد.

محمدرضا آمویی سرپرست فرمانداری کرمانشاه در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان کرمانشاه که در سالن شهید رجایی فرمانداری برگزار شد با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، گفت : کیفیت نان یکی از دغدغه‌های مردم کرمانشاه است.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به پیگیری ویژه کارگروه آرد و نان فرمانداری برای جبران کوتاهی‌های گذشته در موضوع کیفیت نان و نظارت بر کار نانوایان، بیان کرد: ۳۰ جلسه کارشناسی برای ساماندهی وضعیت نان در کرمانشاه با حضور اعضای اتحادیه و کارگروه برگزار شده است.

آمویی با بیان اینکه نتیجه برگزاری این جلسات تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه است، خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت نان، نحوه فروش، قیمت نان، ساعت کار نانوایی‌ها، روز تعطیل هر نانوایی و … مشخص شده است.

وی افزود: این طرح در نخستین جلسه کارگروه آرد و نان استان کرمانشاه، ارائه خواهد شد و پس از تصویب و طی مراحل نهایی، اجرایی می‌شود .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.