سعیدی گفت: تلاش‌های خوبی از سه ضلع دیپلماسی آب را شاهد هستیم، اما حجم فعالیت این اضلاع متناسب با شرایط فاجعه بار اکولوژیکی سیستان و بلوچستان نیست.

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهر‌های چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اوضاع نامناسب آب و هوایی در استان سیستان و بلوچستان گفت: بیش از هزار نفر از مردم استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی راهی بیمارستان‌ها شده‌اند.

وی اظهار کرد: باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و پدیده بسیار مخرب گرد و غبار را در جنوب استان سیستان و بلوچستان داریم که متاسفانه به رسمیت شناخته نشده چرا که آنقدر تمرکز روی باد‌های ۱۲۰ روزه شمال بوده که دولت به گرد و غبار جنوب توجه نکرده و ایستگاه‌های سنجش غبار ایجاد نشده تا دامنه‌های این بحران را گزارش دهند.

عضو فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد: متاسفانه گرمترین روز کره زمین را زابل تجربه کرد که حتی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی ذوب شده بود و مشکلات عدیده برق و آب را در این شهر داریم که تلاش‌هایی در حوزه برق شده، اما چون ساختار‌های مدیریت بحران در استان سیستان و بلوچستان یا وجود ندارد و یا بسیار ضعیف است نتوانستیم مقابله جدی با این شرایط خاص آب و هوایی را داشته باشیم.

سعیدی افزود: باید امکانات و تجهیزات لجستیک خیلی بیشتری در استان سیستان و بلوچستان ایجاد شود تا آثار این فاجعه زیست محیطی کمتر شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس اظهار کرد: موضوع حقآبه هیرمند در این موضوع بسیار تاثیرگذار است که اخیرا فعالیت خوبی از سه ضلع دیپلماسی آب را هم از وزارت امور خارجه، هم از سازمان حفاظت محیط زیست و هم از وزارت نیرو همراه با دیپلماسی پارلمانی را دارید می‌بینید، اما مطلقا حجم فعالیت این اضلاع متناسب با شرایط فاجعه بار اکولوژیکی منطقه نیست بنابراین باید خیلی بیشتر از این‌ها تلاش کنیم تا طالبان را متقاعد به تامین حقآبه هیرمند کنیم که متاسفانه میزان تلاش‌های خوبی که انجام شده متناسب با حجم فاجعه نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۲ ۰۷ تير ۱۴۰۲
لطفا آب را به سیستان بر گردانید یا از هر کجا که می دانید برایشان آبرسانی دائمی کنید ممنون
آخرین اخبار