نظارت بیش از ۹۰ گروه بر مراکز ذبح دام در اصفهان

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت:بیش از ۹۰ گروه بر مراکز ذبح دام نظارت می کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان  گفت:۵۶ دامپزشک، ۷۳ کارشناس بهداشت و بازرسی گوشت و ۴۰ ناظر ذبح شرعی در قالب ۵۰ اکیپ ثابت و ۴۴ اکیپ سیار، بر فعالیت مراکز ذبح دام نظارت می‌کنند.

سیدرضا موسوی با بیان اینکه افراد دام مورد نظر خود را از مراکز مجاز و مورد تأیید سازمان دامپزشکی تهیه کنند، افزود: از ذبح دام تب‌دار باید خودداری شود و دامی که قصد ذبح آن وجود دارد، باید علیه انگل‌های خارجی سم‌پاشی شده باشد.

او  با تاکید بر اینکه ذابح دام باید ضمن رعایت تمام نکات بهداشتی و ایمنی، هنگام ذبح از دستکش استفاده کند، تصریح کرد: لاشه دام پس از ذبح شدن باید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس توزیع شود.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه تمام کشتارگاه‌ها مجهز به پیش‌سرد هستند، گوشت پیش از توزیع و استفاده، ۲۴ ساعت پیش‌سرد می‌شود و دارای برچسب روی تاندون‌های لاشه است، ضمن تضمین سلامت گوشت‌های موجود در بازار، خاطرنشان کرد: افراد  از ذبح غیراصولی و غیربهداشتی دام پرهیز کنند.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار