یونس احمدی، مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: مردم گوشت قربانی را قبل از مصرف ۲۴ تا ۷۲ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
وی افزود: با توجه به وجود بیماریهای مختلف انسان و دام به ویژه تب کشنده کریمه کنگو گوشت را قبل از مصرف حتما در یخچال نگهداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی ایلام ادامه داد: نگهداری گوشت در یخچال قبل از مصرف همچنین موجب جذب بیشتر پروتئین و جمود نعشی لاشه و در نتیجه افزایش کیفیت و تردی گوشت میشود.
احمدی تاکید کرد: باتوجه به اینکه مصرف گوشت تازه ذبح شده فاقد این فعل و انفعالات است، ارزش ِغذایی چندانی ندارد، اما با نگهداری در یخچال بر کیفیت و ارزش غذایی آن افزوده میشود.
وی یادآور شد: سلامت گوشت قربانی باید به تایید دامپزشک یا بازرس گوشت برسد و امروز تا ساعت ۲ ناظران با حضور در میادین عرضه و ذبح دام قربانی بر سلامت احشام نظارت دارند و تیمهای سیار نیز در صورت نیاز مردم، به محل ذبح دام در منازل مراجعه میکنند.