امیرمهدی صبائی مدیر نظارت بر بورسها سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در چارچوب نظارت معمول و طبق رویههای نظارتی، از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه تاکنون، چندین پرونده معاملات مبتنی بر اطلاعات نهانی، پیشدستی در معاملات و سواستفاده مربوط به اشخاص حقوقی، شناسایی شده و در جریان رسیدگی است.
وی افزود: تمامی این تخلفات به دلیل انتقال منافع بین اشخاص دارای سطح اهمیت بالا بوده و به هیچ وجه شامل تخلفات با درجه اهمیت پایینتر همانند رنجکشی و سفارش چینی نیست، بلکه مربوط به اشخاص حقوقی و سواستفاده اشخاص حقیقی مرتبط با آن شخص حقوقی و معاملات مبتنی بر اطلاعات نهانی و انتقال منافع فیمابین آنها است.
صبایی در ادامه مطرح کرد: باتوجه به ابلاغیه اخیر معاون اول رئیس جمهور و افزایش ظن معاملات مبتنی بر اطلاعات نهانی حوالی تاریخ صدرالاشاره، پس از استعلام و دریافت اسامی مطلعان از تصمیم نرخ خوراک و اشخاص تحت تکفل آنها به عنوان دارندگان اطلاعات نهانی، در بازه زمانی فوق معاملات اشخاص معرفی شده بررسی و در صورت مشاهده کوچکترین تخلف، به نحو مقتضی مورد پیگیری و رسیدگی قرار میگیرد.
وی بیان کرد: این تخلفات به صورت خودکار و به وسیله هشدارهای بسته جدید نظارتی هوشمند کشف میشود؛ لذا در شناسایی و رسیدگی به این تخلفات، هیچ محدودیت و خط قرمزی وجود ندارد.
مدیر نظارت بر بورسها سازمان بورس تشریح کرد: با توجه به قوانین و مقررات، تا پایان زمان مراحل رسیدگی، امکان افشای هویت اشخاص متخلف میسر نیست اما با توجه به مفاد دستورالعمل بند چ ماده ۳۶ قانون احکام دائمی (که در آبان سال گذشته مصوب و لازم الاجرا شد)، در صورت صدور رای قطعی، اسامی متخلفان منتشر میشود.
وی گفت: ضمناً با توجه به نوع تخلف این اشخاص (معاملات مبتنی بر اطلاعات نهانی)، این تخلف از مصادیق ماده ۴۶ قانون بازار بوده و جرم محسوب میشود لذا در صورت صدور رای قطعی در سازمان بورس که میتواند شامل آرایی مانند سلب صلاحیت و جریمه نقدی باشد، متعاقباً موضوع از طریق مراجع قضایی به منظور رسیدگی کیفری مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
صبایی در پایان افزود: لازم به ذکر است، از ابتدای زمستان سال گذشته تا کنون، حدود ۴۰ پرونده در حوزه تخلفات با سطح اهمیت بالا مربوط به اشخاص حقوقی توسط سازمان بورس شناسایی شده، که در ۱۵ مورد منجر به صدور رای بدوی شده است و سایر موارد نیز در مسیر رسیدگی قرار دارد.
فارس 17 اردیبهشت 110میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 19میلیون
شیراز 17 اردیبهشت 13میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 6میلیون
شبندر 17 اردیبهشت 144میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 33میلیون
شتران 17 اردیبهشت 316میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 105میلیون
شلعاب 17 اردیبهشت 64میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 9میلیون
نوری 17 اردیبهشت 6میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 1.6میلیون
ثانیا بفرض محال تخلفی احراز شود چگونه به مال باخته برمی گردد ؟ خودتان هم می دانید غیر ممکن است سال ۹۹ چی شد ؟
چی فکر کردید
با سود. فقط. سر صف بخونید چه سر خوشید اونا قصد خالی کردن جیب ما رو دارند شما....
فارس 17 اردیبهشت 110میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 19میلیون
شیراز 17 اردیبهشت 13میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 6میلیون
شبندر 17 اردیبهشت 144میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 33میلیون
شتران 17 اردیبهشت 316میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 105میلیون
شلعاب 17 اردیبهشت 64میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 9میلیون
نوری 17 اردیبهشت 6میلیون حجم خورده میانگین ماهانه 1.6میلیون
در کشور ما هم هر موقع مسئولان یادگرفتند چگونه به مالکیت خصوصی احترام بگذارند مشکلات حل خواهد شد
حناتون رنگی نداره دیگه
واقعیت این هست که حقوقی ها با کُد به کُد کردن، از یک طرف خودشان را بجای فروشنده های حقیقی جا زده و با عرضه های آبشاری، قیمت سهم ها را پایین می آورند و از طرف دیگر خودشان را به جای خریداران حقیقی جا زده و سهم ها را مفت و مجانی جارو می کنند. اون تعداد خریدار و فروشنده ای که در قسمت مظنه ها ملاحظه می کنید، آنها در واقع حقوقی هستند به اسم حقیقی. عشقی وخاندوزی ،ناظرين و حقوقی ها بد جوری تو بورس بخور ،بخور راه انداختند و دارند سرمایه ی سهامداران حقیقی را که با بدبختی و وام و پس انداز کردن اندکی سرمایه به بورس اومدند، سرمایه آنها را پودر می کنند!!!!!!!!!!کسی هم جوابگو نیست!!!!!!
همونطور که معاملات قبل از سقوط بورس در سال 99 بررسی شد؟!
کدوم کدهای حقیقی و حقوقی تمام سهم ها شون رو خالی کردن درست قبل از ریزش؟!
چه سال 99 و چه اردیبهشت 1402