احمد فاضلزاده اعلام کرد: در رتبه بندی کیو اس ۲۰۲۴ دانشگاههای صنعتی شریف با رتبه ۳۳۴، تهران با رتبه ۳۶۰، صنعتی امیرکبیر با رتبه ۳۷۵ و علم و صنعت ایران با رتبه ۴۵۱ و دانشگاه شیراز با رتبه ۶۹۰-۶۸۱ به ترتیب اول تا پنج شدند.
او گفت: دانشگاه شهید بهشتی با رتبه یک هزار تا ۹۵۱ و فردوسی مشهد با رتبه یک هزار و یک تا یک هزار و ۲۰۰ از دیگر دانشگاههای ایرانی حاضر در این رتبه بندی هستند.
رییس موسسه استنادی علوم جهان اسلام گفت: در رتبه بندی کیو اس در سال ۲۰۲۴ تمام دانشگاههای ایران نسبت به سال گذشته از لحاظ رتبه ارتقا پیدا کرده اند.
فاضلزاده گفت: در این رتبه بندی دانشگاههایی از ۲۷ کشور اسلامی حضور داشتند و در این میان کشور مالزی با ۲۸، اندونزی با ۲۶ و ترکیه با ۲۵ دانشگاه بیشترین حضور را داشتهاند.
او درباره روش شناسی این نظام رتبه بندی گفت: رتبهبندی کیو اس از سال ۲۰۱۰ از سوی مؤسسه "کاکارلی سیموندز" کشور انگلستان انجام میشود و به صورت مستقل دانشگاههای دنیا را مورد ارزیابی قرار میدهد.
فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی اخیر کیو اس، از سه شاخص توسعه پایدار، اشتغال فارغالتحصیلان و شبکه پژوهش بین المللی برای اولین بار استفاده شده است.