علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به افتتاح دومین کلان بیمارستان کشور با نام "غدیر" توسط رییس جمهور در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش، گفت: در روزهای آینده شاهد افتتاح رسمی پروژه عظیم کلان بیمارستان "غدیر" در حوزه درمان و سلامت استان خواهیم بود که در بستر مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی شهدای تجریش ساخته شده است.
وی با بیان این که بیمارستان غدیر با ظرفیت ۸۲۱ تخت مجهز به مدار ارائه خدمات استان تهران افزوده خواهد شد، ادامه داد: با توجه به قدمت دیرینه بیمارستان شهدای تجریش، این مرکز در طول سالهای گذشته ماهیت ارجاعی داشته و بیماران از تمام شهرستانها و استانهای کشور برای دریافت خدمات تخصصی و فوق تخصصی توسط اساتید برجسته به این مرکز مراجعه میکردند.
زالی خاطرنشان کرد: با طرح توسعهای محقق شده تحت عنوان غدیر، میتوانیم بیش از گذشته و به صورت فعالانه در مدار ارائه خدمات بهینه و با کیفیت مطلوب با بالاترین سطح استانداردهای جهانی در حوزه سلامت به خصوص در حوزه بیماران ارجاعی، انجام وظیفه کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: این بیمارستان با جدیدترین استانداردهای سازه ای، عمرانی و ابنیهای ساخته و تلاش شده تمام ظرفیتهای مهم کارشناسی در توسعه این بیمارستان مدنظر قرار گیرد. درواقع جدیدترین استانداردهای سازه ای، ساختمانی و بخشهای مختلف در این بیمارستان، ملحوظ نظر بوده است.
وی با اشاره به تجهیز بیمارستان غدیر، اظهار کرد: از حیث استفاده از ظرفیتهای نوین تجهیزاتی و به روز بودن امکانات و تجهیزات برای ارائه بهترین و مطمئنترین خدمات برای بیماران، تلاش کردیم که از جدیدترین خدمات، تکنولوژیها و فناوریهای نوین در ارائه خدمات پزشکی بهره ببریم.
زالی همچنین بیان کرد: ایجاد فضاهای نوین در کالبد جدید بیمارستان، به گونهای طراحی شد که بیماران حداکثر استفاده را از فضای بیمارستانی داشته باشند.
وی با بیان این که تقریبا تمام بخشهای تخصصی و فوق تخصصی در این بیمارستان مستقر خواهد شد، ادامه داد: تعدادی از بخشهای تخصصی یا فوق تخصصی که در گذشته بیمارستان شهدای تجریش فاقد آنها بوده، مانند جراحی فک و صورت، به مجموعه ناوگان ارائه خدمات جدید این بیمارستان افزوده خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ضمن توسعه و بسط خدمات قبلی، ظرفیتهای جدید درمانی نیز به کلان بیمارستان غدیر افزوده خواهد شد، به طوریکه این بیمارستان بتواند در راستای تحقق وظایف دانشگاهی، استانی و ملی خود ایفای نقش کند.
وی با بیان این که در بخشهای تاسیساتی، ابنیه ای، عمرانی و بیمارستانی تلاش شده که از جدیدترین استانداردها استفاده شود، عنوان کرد: همچنین این بیمارستان بالاترین سطح سازگاری با محیط زیست را دارا بوده و جلوگیری از اتلاف انرژی در بخشهای مختلف نیز مدنظر قرار گرفته و تلاش شده که در ظرفیت سازیهای ابنیهای این بیمارستان به گونهای اقدام شود که بالاترین سطح بهره وری انرژی در این مرکز فراهم شود.