اکبر قنبرپور با بیان اینکه امسال میزان قراردادها در این منطقه به ۷۲ قرارداد خواهد رسید، گفت: هم اکنون بیش از ۳۰۰ شرکت صنعتی و تولیدی در این منطقه مستقر هستند که دو هزار محصول را تولید و در بازارهای داخلی و خارجی عرضه میکنند.
وی با اشاره به پتانسیل پیام برای تبدیل شدن به بزرگ ترین قطب اقتصاد دیجیتال منطقه، گفت: در کنار این هدف که در حال اجرایی کردن آن هستیم، رقم خوردن یک درصد از تولید ناخالص داخلی تا سال ۱۴۱۰ از دیگر برنامه های در دست اقدام است.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در ادامه با بیان اینکه مدل واگذاری به صورت اجاره بلند مدت ۲۵ ساله از دیگر راهکارها برای جذب سرمایه گذار در این منطقه است، افزود: واگذاری زمین برای احداث سوله کارگاهی از دیگر برنامه ها با همین هدف است که در سالی که گذشت، هشت هکتار زمین به همین منظور در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شد.
او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی پیام نزدیک ترین منطقه ویژه به پایتخت است، گفت: همچنین برخورداری از بخش فرودگاهی و استقرار گمرک در درون این منطقه موجب متمایز شدن پیام از دیگر مناطق ویژه اقتصادی کشور شده است.