سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی پیش بینی کرد که امسال بیش از ۲۹ هزار تن زردآلو از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغ‌های استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

علی دیانتی سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در استان به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلو‌های موجود در باغ‌های آذربایجان‌غربی است.

دیانتی با بیان اینکه بخش اعظمی از این محصول در باغات شهر‌های ارومیه، خوی، سلماس، ماکو و شاهین دژ تولید می‌شود، ادامه داد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۶ هزارتن زردآلو که بیش از نیمی از مجموع تولید استان را در بر می‌گیرد، به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب می‌شود.

همچنین وی بیان کرد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استان‌های کشور و کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

دیانتی افزود: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده نکردن باغداران از انواع کود‌ها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.