۲۲ اثر از هنرمندان کشور در دومین روز دوازدهمین جشنواره موسیقی مناطق زاگرس‌نشین ایران در شهرستان بروجن تا چهارشنبه به اجرا شد.

در دومین روز از جشنواره پنج اثر در ساز‌های مضرابی از کرمانشاه، همدان، زنجان،۶ اثر در بخش مقام خوانی از استان‌های چهارمحال و بختیاری، لرستان، اصفهان و کرمانشاه، چهار اثر در بخش ساز‌های بادی از فارس، کردستان، اصفهان و چهارمحال و بختیاری، پنج اثر در بخش گروه نوازی از هرمزگان، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، چهارمحال و بختیاری و اصفهان به روی صحنه رفتند.

دوازهمین دوره جشنواره موسیقی استان‌های زاگرس‌نشین ایران از روز سه‌شنبه ۲۰ تیرماه در فرهنگسرای بروجن چهارمحال و بختیاری آغاز شد و امروز پنجشنبه ۲۲ تیرماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاتمه می‌یابد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: این جشنواره به دلیل شیوع ویروس کرونا چند سال به تعویق افتاد و برگزاری این جشنواره به عنوان یکی از مهمترین رویداد‌های فرهنگی استان با اجرای زنده گروه‌های موسیقی نواحی مختلف و بهره‌مندی تعداد بیشتری از علاقه‌مندان برگزار شد.


بیشتر بخوانید


پیام احمدی افزود: آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره در ۲ بخش تک‌نوازی و گروه نوازی است، افزود: از بین آثار دریافتی، هفت تک‌نواز در بخش مضرابی، ۶ اثر در بخش مقام‌خوانی و ۶ تک‌نواز در بخش ساز‌های بادی توانستند به مرحله نهایی و رقابتی جشنواره راه یابند.

فرماندار بروجن با بیان اینکه موسیقی محلی عاملی مهم و کمک‌کننده در ایجاد انسجام و اتحاد میان اقوام و قومیت‌ها به شمار می‌رود، گفت: ظرفیت‌های فرهنگی جشنواره موسیقی محلی زاگرس نشینان می‌تواند در این راستا به کار گرفته شود و توسعه روحیه نشاط و آرامش را رقم بزند.

فتاح کرمی افزود: هنر موسیقی همزمان با پیداش تمدن‌ها و هم پای پیشرفت‌های بشری به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی انسان، جایگاه خود را حفظ کرده است و با تاثیرپذیری از شرایط اقلیمی، اجتماعی، تاریخی و فرهنگی جوامع توانسته است هم غنای بیشتر و هم اشکال متفاوت‌تر به خود بگیرد.

وی با بیان اینکه امروز موسیقی به عنوان زبان مشترک تمامی ملت‌ها، تمدن‌ها، فرهنگ‌ها و اقوام شناخته می‌شود، تصریح کرد: این هنر و زبان مشترک در ایران کهن و به ویژه در مناطق زاگرس‌نشین که مهد تمدن دیرینه بشری و میراث دار فرهنگی پویا به شمار می‌رود نیز به دایره المعارفی غنی از آواها، نغمه‌ها، نوا‌ها و تبلور عزت و مردانگی تبدیل شده و بخش بزرگی از هویت مردمان این مناطق را تشکیل می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار