معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگاران برگزاری چهارمین رویداد استانی استارت آپی در ارومیه را نوید داد و آن را اتفاق مبارکی دانست و افزود: به واسطه برگزاری چنین رویدادهایی، شرکتهای دانش بنیانی که ناشناخته مانده اند شناسایی و به سرمایه گذار معرفی میشوند.
جواد کرمی گفت: چنانچه توسعهای در تولید و یا اقتصاد کشورهای مختلف دنیا روی داده مرهون استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان است.
وی ادامه داد: هم مرزی استان با ۳ کشور، ظرفیتی مغتنمی است که میتوان از این ظرفیت با هدف ارتقای علمی و حتی صدور علم از طریق شرکتهای دانش بنیان استفاده کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: خوشبختانه سال گذشته در شاخصهای اقتصادی استان و تعهد شغلی، توانستیم به موفقیتهای مدنظر برسیم که این مهم در سایه استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی رخ داد.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست خبری با بیان اینکه سه دوره رویداد "استان آپی" در استانهای کرمان، قزوین و سمنان برگزار شده است ۲۱۳ تیم در آنها شرکت کرده بودند، گفت: شهریور ماه امسال چهارمین رویداد استان آپی در آذربایجان غربی برگزار میشود که علاقه مندان میتوانند تا ۲٠ مردادماه برای ثبت نام این رویداد به سایت صندوق نوآوری و شکوفایی به آدرس ghazal.inif.ir مراجعه کنند.
مصطفی بغدادی تقویت جریان سرمایه گذاری جسورانه و جذب سرمایه در استانها را از اهداف برگزاری این رویداد استان آپی عنوان کرد و گفت: ظرفیتهای سرمایه پذیری در طرحهای فناورانه و کسب و کاری در استانها شناسایی و سپس به نهادهای سرمایه گذار معرفی میشوند که دورههای توانمندسازی، آموزشی و مشاوره نیز برگزار میشود تا تیمها توانمند شوند.
بغدادی تعداد شرکتهای دانش بنیان کشور را ۸ هزار و ۷۹۹ مورد اعلام کرد و گفت: در آذربایجان غربی نیز ۹۵ شرکت فعال است.