معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجانغربی در جلسه اقتصاد دانش بنیان استان با اشاره به اینکه توسعه شرکتهای دانشبنیان راهکار اصلی پیشرفت استان است، گفت: درصدد هستیم از محل تبصره ۱۸ اعتبار خوبی در اختیار این شرکتها قرار دهیم که با اعطای این اعتبار به شرکتهای دانش بنیان سعی میشود از تحقیقات، تولیدات و محصولات آنها حمایت بیشتری صورت گیرد.
جواد کرمی افزود: با توجه به اینکه برخی از این شرکتها با مشکلات مالی مواجه هستند، اعطای این اعتبار به آنها در امر تولید و تحقیق بسیار کمککننده است.
وی ادامه داد: سال گذشته نیز برخی از شرکتهای دانش بنیان به بانک تجارت معرفی شدند و همچنین از محل تبصره ۱۶ مبلغی اعطا شد، ولی چون این شرکت ها، کوچک مقیاس هستند در روند جذب اعتبار و مبلغ با مشکل مواجه شده و نتوانستند جذب کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی اضافه کرد: از سال گذشته و با تاکید مقام معظم رهبری، حمایت از شرکتهای دانش بنیان در استان قوت گرفت و به دنبال آن، نهادهایی نظیر آموزش و پرورش و صنعت، معدن و تجارت موظف به ارائه یکسری برنامه شدند.
کرمی گفت: از طریق معاونت علمی ریاست جمهوری مقرر شده به پنج استان در این باره کمک شود و سعی ما براین است برنامه کاملی تهیه کنیم تا در فهرست این پنج استان برای دریافت کمک قرار بگیریم.
وی افزود: شرکتهای دانش بنیان قطعا بهره وری بالایی دارند و در حوزه صادرات میتوانند رقابت کنند و همچنین تولیدات خود را با مصرف مواد اولیه از دوام و کیفیت مطلوب برخوردار سازند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی در خصوص نقش شرکتهای دانش بنیان در توسعه استان گفت: در استان ما حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان یک ضرورت است و موجب ارتقای شاخصهای استان در حوزههای مختلف و بهروری میشود و بدون توجه به آن امکان توسعه کم است.
در استان آذربایجان غربی بیش از ۱۵۰ شرکت فناور به ثبت رسیده اند و حدود یک هزار نفر فناور، تحصیلکرده و دانش آموخته در شرکت ها و واحدهای فنآور استان مشغول فعالیت هستند.