بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کردستان امروز با حضور جمعی از مسئولان استان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد سنندج برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلین پورذهبی نماینده، ولی فقیه در استان در این مراسم خاطرنشان کرد: خیرین انسانهای فداکاری هستند که با بذل مال خود و ایثار در این مسیر یادگارهای حسنهای به جای میگذارند که باید این اقدامات بازنماییهای وسیعی در سطح جامعه و در بعد فرهنگ سازی داشته باشد.
او در ادامه سخنانش اظهار داشت: از همه مجموعههای مرتبط با خیرین مدرسه ساز خواستارم که نسبت به جذب خیرین جدید و نیز نگه داشت خیرین سابق اقدام نمایند تا چالشهای مرتبط با حوزه فضاهای آموزشی و تربیتی با کمک اعتبارات دولتی کاهش پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه باید به اقدامات خیرین ارجمند جهت داد، خاطر نشان کرد: نباید تلاشهای خیرین بیهوده هدر رود بلکه باید به مسیرهایی هدایت گردند که بیشترین ثمر را برای نظام تعلیم و تربیت داشته باشند.
پورذهبی در پایان سخنانش عنوان کرد: خیرین مدرسه ساز نماد ایثار هستند لذا باید این الگوهای ناب در سطح جامعه بیش از پیش معرفی شوند تا نمونه این انسانهای والا بیشتر گردد.
اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان نیز در این آئین ضمن تقدیر از خیرین مدرسه ساز عنوان کرد: کارهای خیر یک بعد مسئله است و ترویج فرهنگ خیر و احسان بعد دیگر کار است که باید بهصورتی زیبا و هنرمندانه انجام پذیرد.
او در ادامه سخنانش عنوان کرد: باید سند و اطلس آمایش فضاهای آموزشی و پرورشی حتما بروز گردد تا محل نیازمندیها بهصورت دقیق مشخص، و پیشنهادها بر اساس آن به خیرین ارائه گردد.
استاندار کردستان همچنین عنوان کرد: تمام کسانی که با مجموعه عظیم خیرین مدرسه ساز در ارتباط هستند باید نسبت به ترویج و بازنمایی گسترده اقدامات خیرخواهانه آنان اقدام نمایند تا بیشترین تاثیر را بر سطح جامعه داشته باشد.
اربابی مدیرکل مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در این آئین عنوان کرد: خوشحالیم که امروز مجموعههای آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و مجمع خیرین دارای اتحاد و انسجام خاصی هستند و این انسجام تاکنون برای مجموعه آموزش و پرورش بسیار مفید بوده است.
او در ادامه سخنانش خاطر نشان کرد: امروز در سطح کلان کشوری خوشبختانه بیشترین بهره وری را از خیرین داشته ایم و نه تنها در حوزه مدرسه سازی بلکه در سایر حوزههای مرتبط با نظام و تربیت نیز از ظرفیت عظیم آنان بهرهمند شده ایم.
اربابی تاکید کرد: جذب و نگه داشت خیرین مدرسه ساز اولویت ماست و تمام تلاش خود را در این زمینه با استفاده از همه ظرفیتهای در اختیار خواهیم کرد.
هاشم ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این آئین ضمن تجلیل از خیرین مدرسه ساز عنوان کرد: نام و یاد خیرین همواره قرین نام نظم تعلیم و تربیت بوده و اقدامات آنان ماندگارترین اقدام در تاریخ نظام تعلیم و تربیت است.
ناظمی جلال در ادامه سخنانش اظهار داشت: ما در مجموعه آموزش و پرورش و نوسازی مدارس تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا ضمن بهره گیری از ظرفیتهای مجموعه عظیم خیرین مدرسه ساز، اقدامات و زحمات آنان را به مسیرهایی هدایت کنیم که بیشترین بهره وری را داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان همچنین خاطر نشان کرد: نیاز داریم بانک اطلاعاتی خیرین محترم را همواره بروز نگه داریم تا ضمن پیگیری سلامتی آنان، در زمینههای مرتبط از مشاورههای آنان نیز بهرهمند شویم.
در پایان این مراسم از ۱۷ نفر از خیرین مدرسه ساز که در ساخت و آماده سازی مدارس استان نقش داشتند، تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است اجرای گروه سرود دانش آموزی و گروه موسیقی محلی از دیگر برنامههای بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کردستان بود.