مدیر تعاون روستایی رزن از ظرفیت ۱۶۰ هزار تنی انبار‌ها و سیلو‌های گندم موجود این شهرستان خبر داد.

حمیدرضا امیدیان‌بهادر گفت: از ۱۶۰ هزار تن ظرفیت انبار‌ها و سیلو‌های گندم رزن، ۴۰ هزار تن به ظرفیت مراکز خرید شبکه تعاون روستایی شهرستان، ۸۰ هزار تن به سیلوی ذخیره سازی گندم‌داران رزن و ۴۰ هزار تن به ظرفیت فضای باز انبار گندم شهرستان اختصاص دارد و در حال حاضر این میزان ظرفیت آماده خرید و انبار گندم مازاد کشاورزان است.

او با اشاره به آغاز خرید تضمینی گندم این شهرستان تصریح کرد: از پنجم تیرماه تاکنون با آغاز خرید تضمینی گندم توسط مراکز خرید این شهرستان ۳۳ هزار و ۵۰۰ تن گندم مازاد خریداری شده که پیش بینی می‌شود میزان خرید تا پایان برداشت گندم به ۶۰ تا ۶۵ هزار تن افزایش یابد.

امیدیان‌بهادر با بیان اینکه تاکنون مرکز خرید گندم شرکت تعاونی حکیم نظامی خورونده با ۷۰۰۰ تن بالاترین خرید گندم مازاد را از گندمکاران منطقه داشته است، افزود: پیش‌بینی می‌شود این مرکز تا پایان برداشت گندم بیش از ۱۵ هزار تن خرید گندم مازاد از کشاورزان را داشته باشد.

او با بیان اینکه در سال گذشته ۶۵ هزار تن گندم توسط مراکز خرید این شهرستان خریداری شد، خاطرنشان کرد: با پیش بینی خرید ۶۰ تا ۶۵ هزار گندم مازاد توسط مراکز خرید تضمینی این شهرستان در سال جاری میزان خرید امسال به نسبت سال گذشته برابر خواهد بود.

امیدیان‌بهادر همچنین از اختصاص هفت مرکز خرید گندم برای خرید تضمینی گندم کشاورزان این شهرستان خبر داد و یادآور شد: از این تعداد، شش مرکز مربوط به شبکه تعاون روستایی و یک مرکز سیلوی ذخیره سازی گندم‌داران شهرستان بوده که خرید گندم کشاورزان این شهرستان را برعهده دارند.

او شرکت تعاونی چایان، بابانظر، خنجرآباد، قایش، جامیشلو و خورونده را شش مرکز خرید گندم شبکه تعاون روستایی در شهرستان رزن برشمرد و گفت: براساس پیش بینی ۲۰ تا ۳۰ درصد گندم دیم جامیشلو در سال جاری به احتمال زیاد غیرقابل برداشت خواهد بود، اما خوشبختانه میزان مرکز خرید گندم مازاد این منطقه به نسبت سال گذشته تغییری نداشته است.

امیدیان‌بهادر با بیان اینکه تاکنون مطالبات برخی از گندمکاران شهرستان پرداخت شده و مطالبات مابقی گندمکاران نیز به مرور پرداخت می‌شود، مطرح کرد: در حال حاضر هر کیلو گندم گندمکاران توسط مراکز خرید به قیمت ۱۵ هزار تومان خریداری می‌شود.

از مزارع گندم شهرستان رزن ۵۶ هزار و ۷۰۰ هکتار به گندم دیم و ۹۲۰۰ هکتار به گندم آبی اختصاص دارد، در سال جاری براساس پیش بینی انجام شده ۹۰ هزار تن گندم از سطح مزارع این شهرستان قابل برداشت است ضمن اینکه از ۶۶ هزار هکتار مزارع گندم آبی و دیم شهرستان حدود ۲۵ درصد از گندم دیم کشت شده شهرستان نیز به علت خشکسالی غیرقابل برداشت خواهد بود.

منبع:ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.