یونس احمدی، مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: این گروهها شامل تعداد ۵۸ ناظر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی است.
وی افزود: برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، ۱۳ دکتر دامپزشک، ۳۳ بازرس بهداشت گوشت و ۱۲ ناظر شرعی در ۱۸ گروه ثابت و ۱۸ گروه سیار ساماندهی برای نظارت بر ذبح دام و رعایت اصول بهداشتی در این خصوص در سطح استان ساماندهی شده است.
احمدی ادامه داد: این گروهها در شب و روز تاسوعا و عاشورا بر ذبح دامهای نذری خانگی، هیئتها و آشپزخانههای محل پخت غذای نذری نظارت دارند.
وی یادآور شد: ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از احتمال انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو از اهداف این طرح است.
وی از اعضای هیئتهای مذهبی و آشپزخانهها خواست همکاری لازم با این گروههای ناظر در جهت تعیین و تشخیص سلامت دام زنده یا لاشه دام را داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام یادآور شد: هیئتها و آشپزخانهها یا همه افرادی که در منازل شخصی خود اقدام به ذبح دام میکنند در صورت مشکوک بودن به دام یا لاشه با سامانه ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
احمدی ابراز کرد: توصیه میشود گوشت مورد نیاز برای پخت غذای نذری و یا دام زنده از محلهای مورد تایید این اداره کل خریداری و تهیه شود تا سلامت مصرف کنندگان به مخاطره نیفتند.