شادی مالکی مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص برنامهها و افتتاحیههای این هفته رویداد امید وافتخار شهرداری تهران اعلام کرد: روز شنبه 7 مرداد با حضور اصحاب رسانه 8 مرکز معاینه فنی سیار در نقاط مختلف شهر افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به موضوع افزایش سالیانه خودروها در شهر و لزوم وجود مراکز معاینه فنی برای اطمینان از سلامت آنها بیان کرد: در جهت رفع نیاز خودروها برای دریافت معاینه فنی، سياست توسعه خطوط معاينه فنی از طريق راه اندازی واحدهای سيار دنبال میشود.
مالکی با بیان اینکه پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت كشور با مشاركت بخش خصوصی، تصمیم به افتتاح مراکز سیار جدید گرفته شده است، ادامه داد: توسعه مراکز معاینه فنی سیار در جهت افزايش سطح كمی ارائه خدمات به متقاضيان یعنی افزايش ظرفيت پذيرش سالانه مراكز معاينه فنی صورت میگیرد.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران در ادامه اظهار داشت: تسهيل و تسريع در ارائه خدمات به شهروندان و امكان ارائه خدمات معاينه فنی با امكان دسترسی محلی، كاهش سفرهای درون شهری و مديريت زمان و کاهش مصرف سوخت از اهداف توسعه این مراکز است.
وی درباره مزایای افتتاح 8 مرکز معاینه فنی سیار در پایتخت خاطرنشان کرد: از مزایای افتتاح این 7 مرکز میتوان به قابليت حمل، امكان ارتباط با سامانه ملی معاينه فنی سيمفا از طريق ارتباط شبكهاي Wifi و بدون نياز به برق شهر (با ژنراتور) اشاره کرد.
مالکی در ادامه از جمله دیگر مزایای افتتاح این مراکز سیار معاینه فنی به افزايش ظرفيت پذيرش در سال به ميزان ٢٥٠ هزار دستگاه خودرو و وجود مراکز معاینه فنی در مناطق مختلف شهرداری كه فاقد مركز معاينه فني ثابت هستند، اشاره کرد و گفت: همچنین اشتغالزايي، ساماندهي و انضباط بخشي فضاهاي بيدفاع شهري در سطح محلهها از دیگر مزایای وجود مراکز معاینه فنی سیار است.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران با اشاره به اینکه مراکز معاینه فنی سیار داراي كليه استانداردهاي لازم تجهيزات تست معاينه فني با قابليت بهينهسازي و بروزرساني از لحاظ سخت افزاري و نرم افزاري هستند یادآور شد: کاهش حجم سرمايهگذاري و ترغيب بخش خصوصي به راهاندازي اين خدمات تحت نظارت ستاد معاينه فني نیز صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه پس از افتتاح 8 مرکز جدید سیار معاینه فنی تعداد خطوط سيار به ١٥ واحد افزايش مییابد، اظهار داشت: درحال حاضر ظرفيت پذيرش سالانه مراكز معاينه فني شهر تهران ٢.٨ ميليون دستگاه خودرو است و پيش بيني ميشود با شروع به كار اين خطوط جديد، پذيرش سالانه به بيش از ٣ ميليون دستگاه خودرو افزايش پیدا کند.
مالکی با یادآوری این نکته که اين پروژه با مشاركت بخش خصوصي اجرا شده است، اضافه کرد: از زمان سير مراحل قانوني و شناسائي پيمانكاران واجد صلاحيت تا آماده سازي خطوط و شروع به كار آن، در كمتر از سه ماه زمان برده است.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران در خصوص ميزان سرمايه گذاري انجام شده توسط بخش خصوصي در جهت تامين تجهيزات این پروژه اظهار داشت: حدود ٣٠ ميليارد ريال جهت استقرار اين ٨ واحد سيار هزینه شده است.
وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر استقرار سه واحد در منطقه ١، دو واحد در منطقه ٢، دو واحد در منطقه ٤ و يك واحد در منطقه ١١ شهرداري پس از آماده سازي زير ساختهاي لازم در مكان پيشبيني شده به اتمام رسيده است. همچنین جانمايي ٧ واحد سيار قبلي نيز براساس نياز شهروندان ساماندهي شده است.
انتهای پیام/