هاشمی در جلسه کارگروه آرد و نان ضمن تاکید بر تشدید بازرسیهای بهداشتی از نانواییها گفت: کیفیت نان در استان سمنان در مقایسه با استانهای همجوار نامناسب است که بعضی از این موضوع ناشی از سختی آب و کمبود نیروی ماهر در نانواییهاست .
وی گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان باید با برگزاری دورههای آموزشی تخصصی برای خبازان ، کارت مهارت نانوایی را صادر کند تا نیروی کار ماهر در نانوایی ها بکارگیری شود .
محمدرضا صادقی معاون امور اقتصادی استاندار سمنان نیز با بیان اینکه امسال با برداشت ۷۴ هزار تن گندم میزان محصول ۱۰ هزار تن بیشتر از پارسال بود گفت: با منطقه بندی خبازیهای استان سمنان مقرر شد با همکاری ۶ دستگاه نظارتی ، بازرسی از روند فعالیت این واحدها افزایش یابد.