جلیل شهریاری گفت: خانوادهها جوانان را به فراگیری آموزشهای مهارتی تشویق و ترغیب کنند چرا که آموزشدیدگان رشتههای فنی محال است بیکار بمانند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تصریح کرد: توانمندسازی ساکنان بومی و محلی و مهاجران با ارائه آموزشهای توسعه محور در مراکز ثابت دولتی، آموزشگاههای فنی و حرفهای آزاد و بنگاههای اقتصادی با محوریت پروژههای در دست اقدام سواحل مکران را از برنامههای اجرایی در آن منطقه خواند.
وی ادامه داد: فنی و حرفهای تعاملات بسیار خوب با دبیرخانه سواحل مکران بسته است و براساس نیاز منطقه برای آموزش جوانان اقدام میکند که این حرکت باهمگرایی و هم افزایی رشد چشمگیری خواهد داشت.
شهریاری اذعان کرد: اگر از بعد فرهنگسازی و گفتمانمهارتی وارد شویم و بتوانیم میل و رغبت جوانان و افراد تحصیلکرده را بالا ببریم و افرادی که خدمت سربازی را به پایان رساندهاند چراکه نیاز شغلی وجود دارد و افرادی که مهارت را در مراکز فنی و حرفهای طی کنند با معرفی ما میتوانند تسهیلات تا سقف ۱۰۰ میلیون و با سود چهار درصدی قرض الحسنه بهره ببرند.
محیط کار واقعی، از ظرفیتهای آموزشی در مراکز فنی و حرفهای استان است
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان با بیان اینکه برنامه محیط کار واقعی سفارش محور است، اظهار کرد: نیرو بر اساس نیاز به اصناف معرفی میشوند، یعنی با توجه به شغل مرتبط افراد آموزش و مهارت میبینند و طی تفاهمنامه سه جانبه با شهرکهای صنعتی و یکی از شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری مهارت آموزی واحدهای صنعتی به کارگیری شود و افراد متقاضی شغل در این پلتفرمها آموزش بینند.
وی با بیان اینکه مسئله امروز فنی و حرفهای مشکل آموزش نیست، تشریح کرد: با بیش از ۳۰۰ واحد صنفی، کارگاه آموزشی و آموزشگاه آزاد در سطح استان مشکل آموزش نداریم.
شهریاری خاطرنشان کرد: مشکل اصلی در حال حاضر وجود مشاغل کاذب و کارهای موقت و ناپایدار در دسترس و از طرفی مدرکگرایی و عدم مهارت کافی در دانشگاه و ورود به جامعه بدون هیچ مهارتی و شغل است که این دو معضل اساسی استان ما محسوب میشود.