رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به برداشت سالانه ۹ هزار تن انجیر از باغات استان گفت : مجیفی، شام، باوام علی، ملک محمدی، زردله، سیاوله و کوچلی از ارقام عمده انجیر تولیدی در استان است.
وی با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت انجیر تولیدی استان به رقم مجیفی اختصاص دارد گفت: این انجیر کیفیت ممتازی دارد که پس از فرآوری به کشورهای اروپایی و همسایه صادر میشود.
شهرستانهای دالاهو و سرپل ذهاب بیشترین سطح زیرکشت انجیر را در استان دارند.
برداشت انجیر از باغات استان تا اواسط مهر ماه ادامه دارد .