حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در خطبههای نماز جمعه این هفته تبریز با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و ۱۷ مرداد به عنوان روز خبرنگار گفت: نباید خدمات خبرنگاران که در سرما، گرما، سختی ها، سیل و زلزله و رویدادهای مهم سیاسی همچون انتخابات و راهپیماییها به بهترین شکل ممکن به رسالتهای خود عمل میکنند فراموش شود و ما قدردان این همه خدمت از سوی آنها هستیم.
وی با بیان اینکه جامعه خبری همواره در کنار مردم بوده و روایتگر زندگی و مسائل و مشکلات آحاد مردم هستند اظهار کرد: سابقه روزنامه نگاری و مطبوعات در ایران به بیش از ۲ قرن میرسد و فعالیتهای رسانهای در دوره اخیر نیز با ظهور رسانههای دیجیتال و شبکههای اجتماعی گسترش بیشتری یافته است که نشان دهنده ارزش و جایگاه رسانه و خبر در زندگی بشری است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با شکوهترین و بهترین دوران فعالیت رسانهای در ایران را مربوط به سالهای پس از انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: خبرنگار واقعی کسی است که در کنار نقدها و انتشار نقاط ضعف و غفلت مدیران در عرصههای گوناگون نسبت به نشر و انعکاس پیشرفتها و نقاط قوت نیز بی تفاوت نبوده و راوی واقعیات جامعه باشند.
وی همچنین به مشکلات بحران آب در جهان و ایران اشاره و با بیان اینکه خشکسالیهای اخیر نه مربوط به کشور ما که برای تعدادی از کشورهای اروپایی نیز بحران زا شده است یادآور شد: تعدادی از محافل علمی غربی بحران آینده جهان را مربوط به کمبود آب اعلام کرده اند و امروز شاهدیم که یک چهارم اروپا دچار خشکسالی شده و حتی در تعدادی از روستاهای فرانسه منجر به درگیری نیز شده است البته باید بحران آب را جدی گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم قطعیهای مکرر آب در مناطقی از کلانشهر تبریز را مورد انتقاد قرار داد و اظهار کرد: مردم در این رابطه مطالبه جدی دارند چون برای آنها قابل قبول نیست برخی از مناطق شهر هیچ گونه قطعی آب نداشته باشند و در مقابل برخی مناطق نیز روزانه با قطعیهای مکرر روبرو شوند.
وی از نهادهای مربوطه خواست تا هر چه سریعتر در این زمینه وارد عمل شده و با مدیریت بحران مانع از ایجاد نارضایتی عمومی شوند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت: مدیریت بحران آب به این معنی است که با روشهای علمی شاهد توزیع آب در مناطق و محلات مختلف شهر باشیم که در حال حاضر توزیع عادلانه در تبریز را مشاهده نمیکنیم.
خطیب جمعه تبریز به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی نیز اشاره و اضافه کرد: در سالهای پس از انقلاب اسلامی افزون بر ۴۰ انتخابات در ایران برگزار شده است که نشانهای آشکار از مردم سالاری دینی و جمهوریت نظام است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم حضور نامزدهای مختلف با سلایق گوناگون فکری و سیاسی را لازمه برگزاری انتخابات باشکوه و حداکثری دانست و ادامه داد: باید زمینههای لازم و کافی برای کسانی که طبق قانون اساسی توانایی، کارامدی و شرایط کافی برای جضور در عرصه رقابتهای انتخاباتی را دارند فراهم شود.
وی همچنین توجه به بنیان خانواده و اصل ازدواج در بین خانوادهها را مورد تاکید قرار داد و با بیان اینکه اثرات بی توجهی به این موضوع مهم و حیاتی آینده جامعه اسلامی را دچار مشکلات عدیده میکند گفت: آثار و تبعات منفی کاهش ازدواج در جامعه بسیار زیاد و جبران ناپذیر است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد: اگر مساله ازدواج در جامعه به بوته فراموشی سپرده شده و به حاشیه رانده شود مسائل زیربنایی و بنیان خانواده را تحت تاثیر قرار داده و زمینههای لازم برای امنیت خانوادهها از بین میرود.