اجرای طرح زیست عفیفانه با شعار زندگی و بالندگی در سطح ملی

مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی از تدارک و برنامه‌ریزی اجرای طرح زیست عفیفانه با شعار زندگی و بالندگی در سطح ملی خبر داد.

احد فرامرز قراملکی مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: پس از مذاکراتی که با نهاد ریاست جمهوری مبنی بر ضرورت ارائه آگاهی‌ها و مهارت‌هایی برای والدین در تربیت زیست عفیفانه فرزندان انجام شد، اجرای این طرح با شعار «زندگی و بالندگی» کلید خورد.

او مراد از بالندگی را رشد مستمر فرزندان توسط والدین ذکر کرد و افزود: در همین راستا نقشه عملیاتی بر اساس نیازسنجی چند وجهی طراحی و اجرا شد و پژوهشگران و استادان دانشگاه فردوسی مشهد، محققان بنیاد پژوهش‌های اسلامی دست به دست هم دادند تا یک نیاز سنجی چند وجهی ارائه دهند.

مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی ادامه داد: در گام بعدی پژوهش‌های وسیعی در خصوص تحقیقاتی که در غرب به ویژه درحوزه اخلاق فمنیستی در مورد مراقبت انجام شده، صورت پذیرفت و آورده این پژوهش‌ها طراحی و تدوین ۲۹ درسنامه با محوریت مهارت‌های والدین در بالندگی فرزندان بود.

قراملکی با بیان اینکه برای این درس نامه‌ها ۲۹ سناریو توسط تیمی هنرمند در تهران ساخته شد و درسنامه‌ها تبدیل به درسنامه‌های چند رسانه‌ای شدند، بیان کرد: این درس‌نامه‌ها در مرحله نخست برای ۱۰ هزار والدین در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، اصفهان و یزد اجرا می‌شود و در مرحله بعدی به صورت ملی ارائه خواهد شد.

او تصریح کرد: درسنامه‌ها برای ۵۳ نفر که توسط آموزش و پرورش از سطح کشور معرفی شده اند در یک دوره تربیت مدرس سه روزه در محل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی ارائه خواهد شد.

مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی تاکید کرد: افتتاحیه این مراسم ۵ شنبه ۲۶ مردادماه با حضور خانم خزعلی، معاون امور خانواده و زنان ریاست جمهوری، صحرایی، وزیر آموزش و پرورش و جمعی از اعضاء هیئت امنای بنیاد پژوهش‌های اسلامی برگزار می‌شود.

قراملکی اظهار کرد: بسیار خرسندیم که شهر مشهدالرضا (ع) تبدیل به کانونی شده تا آموزش و پرورش از طریق این کانون بتواند برای تمامی والدین دوره‌های مهارتی را برگزار کند و تصمیم داریم علاوه بر استان‌های ذکر شده در سایر نقاط کشور نیز این دروه‌ها را ارائه دهیم.

او با بیان اینکه این دوره‌ها سنین دبستان و دوره نخست دبیرستان را در بر می‌گیرد، افزود: عقاید و آداب و رسوم مناطق مختلف کشور نخستین بخشی بود که در این دوره‌ها مورد توجه قرار گرفت و در این نیاز سنجی اصلی‌ترین بحث مطالعه عناصر بوم شناختی و زبانی بود همچنین به این مهم توجه شد هیچ ناسازگاری با عناصر اقلیمی و فرهنگی نباشد و همسویی مورد تاکید قرار گرفت.

مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی به برخی از موضوعات این درسنامه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: عشق بی پایان والدین به فرزندان و جهت دهی این عشق به سمت بالندگی و سلامت آنان، ریشه درونی این بالندگی و سلامت، توانائی‌های درونی شگفت انگیز فرزندان، استفاده از توانمندی در سلامت و بالندگی، عفت و خود مراقبتی و ... برخی از موضوعات این ۲۹ درسنامه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار