فصل تابستان با خوراکی های خوش آب و رنگش که هندوانه یکی از آن ها است گره خورده است.

ترفند‌های زیادی برای انتخاب یک هندوانه‌ی رسیده، شیرین و طبیعی وجود دارد که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم.

۱- زردی پوست هندوانه نشانه‌ی بالا بودن غلظت نیترات است

نیتروژن عنصری مهم برای رشد گیاهان است. با این حال، پرورش دهندگان هندوانه در استفاده از آن اغلب پا را از میزان قابل قبول فراتر می‌گذارند، چون این ترفند کمک می‌کند وزن هندوانه ظرف تنها ۳ هفته به بیش از ۱۰ کیلوگرم برسد. مصرف چنین هندوانه‌ای می‌تواند باعث مسمومیت شود. به همین دلیل باید بعد از برش زدن هندوانه به رنگ قسمت داخلی پوست آن توجه کنید. رنگ این بخش از هندوانه نباید زرد باشد و گوشت هندوانه هم نباید خطوط سفید رنگ داشته باشد.

۲- ببینید هندوانه سوراخی دارد یا خیر

بعضی افراد معتقدند سوراخ‌های هندوانه رد به جای مانده از حشرات اند، نه سوزن تزریق نیترات، اما کماکان باید از مصرف هندوانه‌ای که سوراخ دارد، خودداری کرد. حتی اگر داخل هندوانه خوب باشد، بخشی از گوشت هندوانه به دلیل وجود سوراخ خراب خواهد شد.

۳- هندوانه‌ای که وسط آن یک حفره‌ی بزرگ است را هرگز نخورید

وجود شکاف در گوشت هندوانه به این معنی است که هندوانه یا مانده است یا حاوی هورمون‌های رشد. هندوانه‌ی مانده می‌تواند کمی تلخ باشد، اما هندوانه‌ای که هورمون رشد دارد می‌تواند باعث مسمومیت شود. به همین دلیل بهتر است از مصرف هندوانه‌ای که به این شکل بود خودداری کنید.

۴- قبل از خوردن هندوانه تکه‌ای از گوشتش را در آب بگذارید

برای بررسی میزان غلظت نیترات در یک هندوانه و جلوگیری از مسمومیت، می‌توانید یک تکه از گوشت هندوانه را درون مقداری آب تمیز در دمای اتاق قرار دهید. اگر هندوانه خطرناک باشد، آب به رنگ صورتی تند درخواهد آمد و باید از خوردن آن پرهیز کنید.

۵- هندوانه نباید هنگام بلند کردن سبک باشد

گاهی حتی زیبا و یکدست بودن پوست هندوانه هم خوب بودن مزه‌ی هندوانه را تضمین نمی‌کند. به خاطر داشته باشید که همیشه باید هندوانه را قبل از خرید وزن کنید. هندوانه باید سفت و سنگین باشد. اگر ترازویی در دسترس نبود، به غریزه‌ی خود اعتماد کنید. هندوانه اگر رسیده باشد، هنگام بلند کردن، کاملاً سنگین خواهد بود.

منبع: روزیاتو

برچسب ها: هندوانه ، مسمومیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.