حسامالدین اقلیمی گفت: یک خانم ۴۷ ساله با شکایتهای غیر اختصاصی یعنی درد شکمی، تهوع و استفراغ به کلینیک جراحی مراجعه کرده بود، بعد از بررسی بیمار، تودهای در یکی از رگهای بدن در پشت کبد گزارش شد.
وی از تشکیل کمیسیون پزشکی متشکل از همکاران آنکولوژیست، رادیولوژیست و گوارش برای بررسی وضعیت این بیمار خبر داد و گفت: بعد از بررسیها مشخص شد که تودهای در رگ پشت کبد در بدن بیمار وجود دارد که با توجه به این که این تومور به کبد چسبندگی داشت، در این جراحی باید رگ بازسازی میشد.
وی افزود: همراه با رگ، کبد بیمار از داخل شکم او خارج و مجددا تک تک اعضای کبد از جمله شریان، ورید و مجرای صفرا مجددا بازسازی و به بدن او پیوند زده شد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان این که رگ بیمار در این جراحی بازسازی شد و کبد به دقت شستوشو داده شده است، یادآوری کرد: این عمل جراحی پیچیده حاصل کار تیمی است و با تمهیداتی که انجام شده، مخاطرات حین عمل به صفر رسید.
وی گفت: جراحی این بیمار به صورت موفقیت آمیز انجام شده است و بیمار بعد از گذشت پنج روز از جراحی عارضهای نداشته و حال عمومی وی مساعد گزارش شده است.
امیرحسن ربانی فلوشیپ پیوند اعضا نیز درباره این عمل جراحی که برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی انجام شده است، توضیح داد: در جراحی این عمل شش ساعته، برای جدا کردن ضایعهای که در رگ پشت کبد بیمار قرار گرفته بود، مجبور شدیم کبد را به صورت کامل از شکم جدا کرده و بعد از جداسازی تومور و ضایعه، کبد مجددا به بدن بیمار پیوند زده شد.