مسلم حدیدی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، با بیان اینکه تمام فعالیتهای جهاددانشگاهی مسئله محور است، گفت : اساس کار و فعالیت ما مبتنی بر نیازها و مسائل استان است و در تلاشیم با هر فعالیت بتوانیم گوشهای از مشکلات و چالشهای اصلی استان را مرتفع کنیم.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز هم اندیشی توسعه استان در سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: دراین مرکز با هم اندیشی صاحبنظران و نخبگان استان به این نتیجه رسیدیم که یکی از حوزههایی که میتواند اقتصاد استان را دگرگون کند، حوزه گردشگری است.
وی افزود: در همین راستا سازمان جهادانشگاهی فعالیتهای خود را در این حوزه آغاز کرد و با راه ندازی گروه پژوهشی گردشگری فعالیتهای تحقیقاتی خود را در این زمینه آغاز کردیم. همچنین در بعد آموزش عالی، رشته کارشناسی ارشد گردشگری را هم در استان راه اندازی کردیم.
حدیدی با تاکید بر لزوم همکاری همه دستگاهها در توسعه گردشگری استان گفت: استاندار کرمانشاه در این زمینه تاکید ویژهای دارند و دستگاهها باید هریک به سهم خود در این زمینه فعالیت کنند.
وی افزود: سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه با تمام ظرفیت در این زمینه پای کار است و امیدواریم بتوانیم همه در کنار هم کرمانشاه را به جایگاهی که باید در حوزه گردشگری برسانیم.
سیامک آزادی، رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه در این مراسم، از پارکهای علم و فناوری به عنوان متولیان زیست بوم فناوری و نوآوری استانها یاد کرد و افزود: توسعه این زیست بوم باید مبتنی بر اولویتها باشد و در حال حاضر یکی از این حوزههای اولویت دار در کشور و استان حوزه گردشگری است.
آزادی گفت: در همین راستا برگزاری رویداد نوآوری در گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم و این رویداد از دو حیث برای ما حائزاهمیت است، در وهله اول این رویداد میتواند موجب ایجاد رقابت و پایداری در کسب و کارهای حوزه گردشگری استان شده و از طرف دیگر میتواند با کمک به رونق گردشگری یک فرصت بینظیر و سکوی پرتابی برای افزایش عرضه و فروش محصولات نوآورانه و فناورانه استان ایجاد کند.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به ظرفیتهای بسیار استان در حوزه گردشگری گفت: نوآوری میتواند راهبردی اساسی و اولویت دار برای بالفعل کردن پتانسیلهای این حوزه باشد، بنابراین این رویداد گامی هدفمند برای پرداختن به چالشهای حوزه گردشگری از دریچه نوآوری و بالفعل کردن پتانسیلهای این حوزه است.