به‌ بهانه دستگیری پرستار انگلیسی به‌دلیل قتل ۷ نوزاد، پرونده بی‌رحم‌ترین قاتلان زنجیره‌ای کودکان را بررسی کرده‌ایم.

 «من شیطانم، من آدم شیطان صفت وحشتناکی هستم، من این کار‌ها را کردم»؛ هیچ توصیفی بهتر از اعتراف‌های خود این پرستار انگلیسی که به‌طور مخفیانه برای کشتن ۱۳ نوزاد برنامه‌ریزی کرده بود، درباره‌اش وجود ندارد. به‌تازگی یک پرستار بریتانیایی به‌خاطر قتل هفت نوزاد و تلاش برای کشتن شش نوزاد دیگر در بیمارستانی که در آن کار می‌کرد، مجرم شناخته شد تا او را به بدترین قاتل سریالی نوزادان در این کشور و یکی از بی‌رحم‌ترین‌ها در جهان تبدیل کند. اما او تنها قاتل سریالی کودکان در جهان نیست، هرچند این موضوع که چطور یک‌نفر دلش می‌آید به نوزادان و کودکان معصوم که توان دفاع از خودشان را ندارند، حمله کند و آن‌ها را به قتل برساند، برای ما هیچ‌وقت قابل درک نخواهد بود. هرچند امیدواریم هیچ وقت شاهد چنین اتفاقاتی در دنیا نباشیم، امروز  به ماجرای تلخ و ناراحت‌کننده این پرستار انگلیسی و چند مورد از جنجالی‌ترین قاتل‌های سریالی کودکان در جهان می‌پردازیم.

هشدار: مطالعه این مطلب مناسب همه سنین نیست.

از تزریق هوا به خون و معده نوزادان تا تغذیه بیش از حد با شیر
دادگاه منچستر در شمال انگلیس اعلام کرد که لوسی لتبی ۳۳ ساله با تزریق هوا به خون و معده، تغذیه بیش از حد با شیر، حمله فیزیکی و مسموم کردن با انسولین به نوزادان تحت مراقبت خود آسیب رسانده است. لتبی در یک مورد نوزاد پسری را با وارد کردن هوا به جریان خونش به قتل رساند. روز بعد این پرستار با مسموم کردن برادر دوقلوی نوزاد کشته شده، سعی داشت او را هم به قتل برساند که این نوزاد جان سالم به در برد. پلیس در حین بازرسی خانه «لتبی»، مجموعه‌ای از یادداشت‌های دست‌نویس را پیدا کرد که به‌طور مثال روی یکی از آن‌ها نوشته شده بود: «من شیطانم، من این کار را کردم.» دادستانی بریتانیا در بیانیه‌ای اعلام کرد که او بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ به طور مخفیانه به ۱۳ نوزاد در بخش نوزادان بیمارستان کنتس چستر حمله کرده بود.

پرستار قاتل

دادستان‌ها استدلال کردند قصد او این بود که نوزادان را بکشد در حالی که همکارانش را فریب می‌داد تا فکر کنند علت مرگ طبیعی است. او افزود: «لوسی لتبی به‌دنبال فریب همکارانش بود. چیز‌های بی‌ضرری مانند هوا، شیر، مایعات یا دارو‌هایی مانند انسولین که در دستان او بود، کشنده شدند.» خانواده قربانیان گفتند که آن‌ها ممکن است هیچ‌وقت نفهمند چرا این اتفاق‌ها رخ داده است. در بیانیه مشترک این خانواده‌ها آمده است: «از دست دادن یک نوزاد تجربه دلخراشی است که هیچ مادر و پدری نباید آن را تجربه کنند.» رسانه‌های بریتانیا اعلام کردند که لتبی در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ از سوی پلیس در ارتباط با تحقیقات در این زمینه بازداشت شد، اما مدارک کافی برای محکوم شدن او پیدا نشد. او بار دیگر در نوامبر ۲۰۲۰ دستگیر شد. مقامات به تازگی یادداشت‌هایی را در خانه او پیدا کردند که نوشته بود: «من لیاقت زندگی را ندارم. من آن‌ها را عمدا کشتم، چون آن قدر خوب نیستم که بتوانم از آن‌ها مراقبت کنم». او در یادداشت دیگری نوشت: «من آدم شیطان صفت وحشتناکی هستم.» «لتبی» در سپتامبر ۲۰۱۶ پس از انتقال از بخش نوزادان بیمارستان شکایتی را علیه کارفرمایش ثبت کرد. او پس از مرگ دو سه قلوی پسر و سقوط یک نوزاد پسر در سه روز متوالی در ژوئن ۲۰۱۶ به بخش کار‌های اداری انتقال داده شد. بعد‌ها در همان سال او از اتهامات علیه خود از سوی اتحادیه سلطنتی کالج پرستاری مطلع، اما شکایت به نفع او تمام شد و از پزشکان خواسته شد تا رسمی و به‌طور کتبی از «لتبی» عذرخواهی کنند. او قرار بود در مارس ۲۰۱۷ به بخش نوزادان برگردد، اما این اقدام صورت نگرفت و تحقیقات پلیس آغاز شد. دولت بریتانیا که ۲ روز پیش او را مجرم شناخته، دستور تحقیق مستقل درباره قتل‌ها را صادر کرده است.


بیشتر بخوانید


 نقشه‌های شوم قاتل‌سریالی ۳۶ دختربچه هندی
چندی قبل دادگاهی در دهلی هند «راویندار کومار»، جنایتکار سریالی را که متهم است دست‌کم ۳۶ کودک را پس از آزار به قتل رسانده، به حبس ابد محکوم کرد. او جنایت‌هایش را بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۵ رقم زد. «کومار» قتل‌های زیادی را در دهلی، هاریانا و اوتار پرادش مرتکب و درنهایت در سال ۲۰۱۵ از سوی پلیس دستگیر شد و جریان محاکمه‌اش ۸ سال به طول انجامید تا این که سال گذشته، دادگاهی در دهلی حکم حبس ابد برای او صادر کرد. براساس گزارش پلیس، در سال ۲۰۰۸ راویندار که جوانی ۱۷ ساله و بیکار بود، در جست‌وجوی کار از محل زندگی‌اش در روستایی در اوتار پرادش راهی دهلی شد. پدرش به‌عنوان لوله‌کش در پروژه‌های ساختمانی کار می‌کرد و مادرش هم با کار کردن در خانه‌های مردم، روزگار می‌گذراند و از آن جا که این خانواده درآمد چندانی نداشتند، راویندار تصمیم گرفت با مهاجرت به دهلی، برای خودش کار دست و پا کند. اما این مرد جوان در همان روز‌های نخست ورود به دهلی به مواد‌مخدر اعتیاد پیدا کرد. «راویندار» در تمام روز به‌عنوان کارگر فعالیت و عصر‌ها مواد مصرف می‌کرد تا این که نقشه‌های شومش شروع شد. به‌گفته پلیس، راویندار گاهی تا ۴۰ کیلومتر پیاده‌روی می‌کرد تا طعمه مناسبش را پیدا کند.

قاتل هندی

به محض دیدن کودکان با اسکناس‌های ۱۰ روپیه‌ای یا شکلات، آن‌ها را فریب می‌داد و به محلی خلوت می‌کشاند و پس از اجرای نقشه سیاهش، آن‌ها را به قتل می‌رساند. قربانیان او دختربچه‌های ۶ تا ۱۲ ساله بودند و وی پس از جنایت، اجساد آن‌ها را در همان محل خلوت رها می‌کرد. او بعد‌ها اعتراف کرد که انگیزه‌اش از کشتن بچه‌ها ترس از شناسایی‌شدن توسط آن‌ها بوده است. جنایات هولناک این مرد ادامه داشت تا این که در سال ۲۰۱۵ ویکرامجیت سینگ، کمیسر پلیس دهلی که درباره قتل‌های سریالی کودکان تحقیق می‌کرد، توانست به سرنخ‌هایی از این مرد دست یابد و کمی بعد جنایتکار سریالی توسط مأموران دستگیر شد. اما راویندار در جریان محاکمه‌اش در دادگاه همه اعترافاتی را که در زمان دستگیری به زبان آورده بود، پس گرفت. همین موضوع باعث شد که رسیدگی به این پرونده ۸ سال ادامه پیدا کند. درنهایت سال گذشته درحالی‌که مدارک پلیس تنها برای ارتکاب ۳ جنایت از ۳۶ جنایتی که راویندار مرتکب شده بود کامل بود، دادگاه این مرد را به حبس ابد محکوم کرد.
 
 قاتل سریالی ۴۰ تا ۶۰ نوزاد
پرستار آمریکایی که بین سال‌های ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰ میلادی به قتل ۴۰ تا ۶۰ نوزاد متهم شده بود، سال ۲۰۱۶ میلادی بار دیگر با حکم قتل نوزاد دیگری پای میز محاکمه کشیده شد. «ژننه جونز» ۶۶ ساله به جرم قتل‌های سریالی نوزادان در کلینیک و بیمارستان «سن آنتونیو تگزاس» اکنون دوران محکومیت ۹۹ ساله خود را می‌گذراند. یکی از قربانیان وی نوزادی ۱۵ ماهه به نام «چلسا مک کنلان» در سال ۱۹۸۲ میلادی بوده است. «نیکلاس لاهود» دادستان پرونده در این‌باره گفته:شواهد جدیدی یافته‌ایم که این پرستار قاتل ملقب به «سپیدپوش مرگ» نوزاد دیگری را به قتل رسانده و بر اتهاماتش افزوده شده است. قربانی نوزادی یک ماهه به نام «جاشوا» بوده است که با تزریق دارو اوردوز شده است. گفتنی است تمامی قربانیان وی با دارو‌های مختلفی به قتل رسیده‌اند. او اکنون در زندان به سر می‌برد و تکلیف پرونده‌اش مشخص نشده است.  

 قاتل سریالی ۴۰ تا ۶۰ نوزاد

کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان
«آمارجیت سادا» که به عنوان جوان‌ترین قاتل سریالی جهان شناخته می‌شود، در روستای موشاهار در بیهار هند به دنیا آمد. یک روز خاله او که در شهر، شغلی پیدا کرده بود، به ملاقات آن‌ها رفت و فرزندش را نزد آن‌ها گذاشت. پس از این که او به شهر رفت، مادر آمارجیت برای خرید غذا به بازار محلی رفت و آمارجیت را مسئول مراقبت از پسر خاله و خواهر کوچک‌ترش کرد. «آمارجیت» شروع به نیشگون گرفتن و سیلی زدن به نوزاد کرد و گریه کردن نوزاد به نظرش سرگرم‌کننده بود. به دلایلی، او دستانش را دور گلوی نوزاد فشار داد تا تنفس او متوقف شود. آمارجیت پس از کشتن پسر خاله اش، نوزاد را زیر علف‌ها دفن کرد و به خانه بازگشت. مادرش وقتی بعد فهمید که آمارجیت با نوزاد چه کرده است، شوکه شد.

کوچک‌ترین قاتل سریالی

در حالی که پدرش او را به خاطر این عمل تنبیه‌بدنی کرد، پلیس را درگیر نکردند و برای خاله‌اش هم داستانی سرهم کردند. قربانی بعدی آمارجیت خواهر ۸ ماهه‌اش بود که او را هنگامی که پدر و مادرش در خواب بودند خفه کرد. به گفته عموی وی، برخی از اعضای خانواده از این جنایات مطلع بوده‌اند، اما آن را مسائل خانوادگی می‌دانستند. این حوادث گزارش نشد تا این که آمارجیت در سال ۲۰۰۷ نوزاد دیگری را هم کشت. آخرین قربانی او یک نوزاد دختر ۶ ماهه به نام کوشبو بود. مادر نوزاد که در همسایگی آن‌ها زندگی می‌کرد به پلیس گفت که دخترش را که خواب بوده در خانه تنها گذاشته و هنگامی که بازگشته، او را پیدا نکرده است. چند ساعت بعد، آمارجیت اعتراف کرد که او را خفه کرده و با آجر به سرش زده است. سپس «آمارجیت» توسط پلیس برده شد و به قتل خواهرش و پسر خاله‌اش هم اعتراف کرد. یک روان شناس در آن زمان گفت که این پسربچه اختلال شخصیت سادیستی دارد و از وارد کردن صدمه به دیگران لذت می‌برد. اما طبق قوانین هند، کودکان را نمی‌توان به زندان فرستاد. در عوض، آن‌ها را می‌توان تا ۱۸ سالگی در خانه‌ای مخصوص کودکان نگهداری کرد. ظاهرا او در ۱۶ سالگی آزاد شده و محل اختفای فعلی او مشخص نیست. آمارجیت امسال یعنی ۲۰۲۳ میلادی حدود ۲۳ ساله شده و احتمالا زندگی خود را با هویت جدیدی سپری می‌کند.
  
دلقک قاتل در جشن‌های تولد
«جان وین گیسی» که «دلقک قاتل» نامیده می‌شود، یکی از شرورترین قاتلان زنجیره‌ای در تاریخ آمریکاست که حداقل ۳۳ پسربچه را به قتل رسانده و اجساد آن‌ها را زیر ساختمان خانه خود دفن کرده است. «گیسی» عادت به پوشیدن لباس دلقک و پیاده‌کردن گریم دلقک روی صورتش داشت و به همین دلیل، عنوان «دلقک قاتل» را به او نسبت داده‌اند. او عضو گروهی به نام «Jolly Joker» در منطقه شیکاگو بود و اغلب با این لباس و گریم در مهمانی‌های کودکانه یا مراسم جمع‌آوری کمک‌های خیریه حاضر می‌شد. او دوران کودکی سخت و آزاردهنده‌ای را تجربه کرد؛ بیمار بود و دارای اضافه وزن، از این رو قادر به شرکت در فعالیت‌های ورزشی یا برقراری ارتباط با کودکان هم‌سن خود نبود. پدر «جان» اغلب او را تحقیر و مدام با خواهرانش مقایسه می‌کرد. «گیسی» اولین قتل خود را در ژانویه ۱۹۷۲ انجام داد. او پسری ۸ ساله را با وعده‌ای دروغین بعد از حضور در یک جشن‌تولد به خانه‌اش کشاند. صبح روز بعد، آن کودک را دید که چاقو به دست مقابل در اتاق‌خواب ایستاده است. با عجله به او حمله کرد و طی درگیری، چاقو را از او گرفت و با همان چاقو او را به قتل رساند. پس از آن متوجه شد که آن پسربچه قصد تهدید یا حمله به او را نداشته، بلکه چاقو را صرفاً برای خرد کردن مواد غذایی مورد نیاز برای صبحانه در دست داشته است.

دلقک قاتل در جشن‌های تولد

او بعد‌ها گفت: «آن لحظه بود که فهمیدم مرگ نهایت هیجان است». در اواسط دهه ۱۹۷۰، گیسی با حمایت مالی مادرش خانه‌ای را در خیابان سامردیل غربی ۸۲۱۳ در نوروود پارک ایلینویز خریداری کرده بود. شواهد موجود درباره سوابق او در قتل نشان می‌دهد گیسی تمام قتل‌ها را در خانه‌اش در پارک نوروود انجام داده است. او قربانیانش را با وعده‌های دروغین و انواع فریب‌ها به آن جا می‌کشاند. نقطه تاریک ماجرا این است که گیسی قبل از کشتن افراد، معمولاً آن‌ها را خفه یا شکنجه می‌کرد. این قاتل سریالی در نهایت به قتل حدود ۳۰ نفر اعتراف کرد. گیسی در ۱۲ مارس ۱۹۸۰ به دلیل ارتکاب ۳۳ قتل، مجرم و به‌عنوان یکی از بی‌رحم‌ترین قاتلان زنجیره‌ای در تاریخ آمریکا شناخته شد. سرانجام او در ۱۰ می ۱۹۹۴ با تزریق داروی کشنده اعدام شد.

 وحشتناک‌ترین جنایتکار زنجیره‌ای اندونزی
با ناپدید شدن ناگهانی یک کودک خیابانی ۹ ساله، تحقیقات پلیس جاکارتای اندونزی برای یافتن دلیل گم شدن این کودک آغاز شد. در جریان تحقیقات درباره این پرونده، کارآگاهان جنایی پلیس دریافتند این کودک در روز ناپدید شدن با مردی به نام «بایکنی» دیده شده است. این مرد که کودکان خیابانی او را «باهه با» (کلمه‌ای به معنای بابا) صدا می‌زده‌اند، سرپرستی تعداد زیادی از کودکان خیابانی را برعهده داشت و این کودکان برای وی کار می‌کردند و او در مقابل به آن‌ها سر پناه می‌داد و از آن‌ها محافظت می‌کرد. از آن جایی که احتمال می‌رفت این مرد در ناپدید شدن این کودک نقش داشته باشد، وی تحت بازجویی‌های تخصصی قرار گرفت و سرانجام در این بازجویی‌ها بود که وی راز یکی از وحشتناک‌ترین جنایت‌های زنجیره‌ای اندونزی را در دهه اخیر فاش کرد.

قاتل اندونزی

این مرد در بازجویی‌ها به ماموران گفت که چند کودک خیابانی را که در مقابل خواسته شیطانی او مقاومت کرده‌اند به قتل رسانده است. با ادعای این مرد، کارآگاهان پلیس به بررسی پرونده کودکان خیابانی ناپدید شده در سال‌های گذشته، پرداختند و متوجه ناپدید شدن تعداد زیادی از این کودکان شدند. به این ترتیب بازجویی‌ها از این مرد برای مشخص شدن تعداد واقعی قربانیان ادامه یافت و درحالی‌که این مرد در هفته اول به قتل ۱۰ کودک اعتراف کرده بود، در ادامه پرده از راز قتل ۴ کودک دیگر هم برداشت و به این ترتیب تعداد کودکان قربانی به ۱۴ کودک رسید. به گفته مسئولان پلیس جاکارتا، این تبهکار مخوف جنایت‌های خود را از سال ۲۰۰۸ آغاز کرده بود.

منبع: روزنامه خراسان

برچسب ها: قاتلان سریالی ، قتل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
کثیف ترین فرهنگ فرهنگ غرب ومخصوصا انگلیس میباشد
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۱۵:۴۳ ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
هدف از نوشتن این مطلب چه بود؟؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
انسان از هر موجود دیگری در این جهان خطرناک تره... فقط ایمان تقوا و با خدا بودن و نیکی و کمک به دیگران در این دنیا عاقبت آدم رو بخیر میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۳ ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
پلیس به هیچ عنوان نباید از بچه ها برای شناسایی مجرمین استفاده کنه چون اینجوری جون همه بچه ها به خطر میافته چون اونوقت مجرمین از ترس شناسایی شدن بچه ها رو میکشن