رضائیان گفت: به نظر نخبگان دریایی توسعه پایدار و فراگیر اقتصاد ایران، تنها از طریق دریا میسر و پیروی از الگوی پیشرفته کشورهای در حال توسعه موفق در رشد اقتصادی در بخش دریا می تواند راهگشای خوبی باشد. حرکت در چنین مسیری مستلزم توجه بیشتر به دریاها، دستاوردها، توانمندیها و فرصتهای سرمایه گذاری است که یکی از راههای رسیدن به این هدف برگزاری نمایشگاهها و ریدادها در سطح ملی و بین المللی است تا بتوان بر اهمیت اقتصاد دریا در زندگی مردم توجه کنیم.
به گفته مدیرکل رویداد نمایشگاه اقتصاد دریا، پایه رویداد اقتصاد، با توجه به منویات و تاکید رهبر معظم انقلاب بر استفاده از ظرفیت دریا و اقتصاد دریا پایه جهت رفع مشکلات اقتصاد کشور، این رویداد برنامه ریزی و اجرا می شود.
او می گوید: محورهای کشتیرانی و حمل و نقل دریایی، بنادر و خدمات بندری، صنایع و تجهیزات فراساحل Offshore، تجهیزات، خدمات و ادوات دریایی از جمله عواملی است که نقش بسیار موثری در حوزه اقتصاد دریاپایه دارد و در این زمینه نمایشگاه های در نظر گرفته شده است.
این مقام مسئول گفت: تحقق توسعه و اقتصاد دریا محور، نوآوریهای حوزه دریائی، ارزیابی بکارگیری تجربیات ملی، ارائه فرصتهای سرمایه گذاری داخلی و خارجی در حوزه دریا، ارائه دستاوردها، توانمندیهای بخشهای خصوصی و دولتی در حوزه دریایی از اهداف اصلی است که در این زمینه متقاضیان هفتمین نمایشگاه دریایی، دریانوردی و صنایع فراساحل از تاریخ ۲ تا ۴ آبان ماه با حمایت حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت های دانش بنیان و انجمن کشتیرانی برگزار می شود و متقاضیان سامانه www.iranseaexpo.com مراجعه کنند.
مدیر توانمندسازی رویداد گفت: بهره مندی لازم، مناسب و شایسته از فرصتهای بی شمار دریا و موقعیت استراتژیک و استثنایی کشورمان در دریا جهت کمک به رونق توسعه، پیشرفت و بالندگی پایدار کشور رسالت تاریخی و تعهد ملی را متوجه مدیران بخشهای دولتی و خصوصی دریایی کرده است که این رویداد کمک شایانی به ارائه دستاوردها و توانمندیهای شرکتهای ایرانی به مدیران جهت آگاهی بیشتر و تصمیمات اساسی به منظور توجه به حوزه دریا است.