رضا شریفی شامگاه دوشنبه در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان بیان کرد: اقناع مخاطبان با روشهای منسوخ و معمولی اتفاق نمیافتد و باید روشهای نوین اطلاع رسانی را جایگزین کنید.
وی افزود: هم افزایی و استفاده از شیوههای نوین و بهرهگیری از همه ابزارها میتواند در برقراری ارتباط مثبت با جامعه هدف تاثیرگذار باشد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تاثیرات روانی کارهای انجام شده و اقدامات دولت در سطوح مختلف جامعه به میزان اخبار مثبت منتشر شده بستگی دارد.
وی با اشاره به اثرگذاری جنگ شناختی بر افکار عمومی اظهار کرد: با توجه به کارهای مناسب و تاثیرگذار برای توسعه سیستان و بلوچستان، خدمات انجام شده برای مردم روایتگری شود.
شریفی با تاکید بر لزوم آسیب شناسی امر ارتباطات و روابط عمومی اذعان کرد: عدم توجه مدیران به جایگاه روابط عمومیها و همچنین عدم دسترسی به اطلاعات توسط روابط عمومیها از عوامل این آسیب جدی در ایجاد ارتباط با جامعه است.
وی تصریح کرد: رسانه گریزی و نخبه گریزی برخی مدیران نیز از جمله دیگر آسیبهای ارتباط با مردم است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: در اطلاع رسانی اقدامات دستگاههای اجرایی بایستی صداقت؛ اصل و مبنا باشد چرا که در این صورت اطلاعات ارائه شده باور پذیر خواهد بود.
وی افزود: در عرصه روایتگری و فضای مجازی آنگونه که باید، انگارههای مثبت تقویت نشده، که بخشی از این کوتاهی مربوط به مسائل داخلی و برخی نیز به مسائل خارجی مرتبط است.
شریفی گفت: بهرهگیری از ظرفیت اصحاب رسانه، کانونهای مساجد، سران طوایف، معتمدان، ریش سفیدان و روحانیت و استفاده از شیوههای نوین و انجام کار تلفیقی و ترکیبی و پرهیز از عملکرد جزیرهای بایستی مد نظر مسوولان باشد.
وی بیان کرد: انسجام و اجماع در کار با توجه به اینکه در جبهه مقابل علیه ما یک انسجام و ناتو فرهنگی شکل گرفته باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان به تبدیل شدن استان به یک کارگاه عمرانی از شمال تا جنوب اشاره کرد و گفت: با افزایش اختیارات استاندار، شاهد ارتقای ساختار عمرانی و کلی استان خواهیم بود.