بابک همتی در بازدید مشترک مدیریت شهری و اصحاب رسانه افزود: این پروژه در زیر بنایی به مساحت ۵ هزار متر مربع در حال احداث است و ۶ سالن دارد که ۵ سالن سینما و یک سالن ویژه تئاتر دارد.
او گفت: ظرفیت این پردیس سینمایی در مجموع یک هزار و ۱۰ نفر است و بالاترین استانداردهای صوت و تصویر در سالنهای سینما لحاظ شده است.
مدیر کل عمرانی شهرداری شیراز تصریح کرد: بوستان جوان در کنار این پردیس سینمایی قرار دارد که در آن فرهنگسرایی ایجاد شده است و در این فرهنگسرا، یک سالن با ظرفیت ۵۰۰ نفر ایجاد شده است.
همتی خاطرنشان کرد: پردیس سینمایی جوان در حال حاضر ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
افتتاح سینما جوان نیازمند همکاری و هماندیشی متخصصین
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این بازدید اظهار کرد: پردیس سینما جوان، یک مجموعه فرهنگی ارزشمند است که در نتیجه زحمات شهرداری در حال احداث است.
سید ابراهیم حسینی گفت: بهرهبرداری از این مجموعه در راستای مدیریت و خدماترسانی آن، نیازمند همکاری و هماندیشی متخصصین این حوزه است.
پروژه پردیس سینمایی جوان یک نماد شهری خواهد شد
شهردار شیراز نیز در بازدید از پروژه پردیس سینمایی جوان اظهار کرد: اجرای این پروژه در یک مقطع زمانی به دلیل اختلاف با پیمانکار پروژه کاملا تعطیل بود، اما با عزم جدی شهرداری فراخوان مناقصه پیمانکار جدید انجام شد و روند احداث در دستور کار قرار گرفت.
محمدحسن اسدی ادامه داد: پروژه پردیس سینمایی جوان یک نماد برای شهر شیراز خواهد شد که افزایش سرانه فضاهای فرهنگی، هنری و ادبی را در بر خواهد داشت.
او با بیان اینکه برای این پروژه ظرفیت یک هزار نفری در مجموع سالنهای سینمای آن در نظر گرفته شده است، افزود: سالن آمفیتئاتر این مجموعه نیز ۲۲۰ نفر ظرفیت دارد و ایجاد سایر فضاهای خدماتی و رفاهی در حال احداث است.
این مقام ارشد مدیریت شهری کلانشهر شیراز خاطرنشان کرد: موضوع بهرهبردار این پروژه به صورت جدی در شهرداری شیراز آغاز شده است و در مهرماه سال جاری بهرهبردار آن مشخص خواهد شد.
اسدی با بیان اینکه ارزش امروز هزینه پروژه ۳۰۰ میلیارد تومان است، گفت: قدردان شهرداران و شوراهای اسلامی شهر شیراز در گذشته هستیم.
او در ادامه سخنان خود با اشاره به فرارسیدن هفته دولت و بهرهبرداری از پروژههای مدیریت شهری، گفت: اعتبار پروژههایی که عملیات اجرایی آنها در هفته دولت آغاز و یا به افتتاح و بهرهبرداری میرسند، به میزان ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است.
افتتاح ایستگاه مترو عدالت با ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار، بهرهبرداری از ۴۷ پروژه محرومیتزدایی با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان در سطح مناطق یازدهگانه شیراز، آغاز عملیات اجرایی خط ۴ مترو از ایستگاه رازی از جمله این پروژههایی بود که شهردار کلانشهر شیراز گفت: عملیات اجرایی آنها در هفته دولت، آغاز و یا یه افتتاح و بهرهبرداری میرسند.
اسدی با بیان اینکه یکی دیگر از پروژههای مورد بهرهبرداری بازار پروتئین در خیابان کارگر در محله دروازه کازرون است، عنوان کرد: این پروژه در نوع خود در کشور بینظیر است و به جهت ساماندهی و انتقال صنوف پروتئینی، صیفی و لبنی در این محله احداث شده است.
این مقام ارشد مدیریت شهری کلانشهر شیراز تصریح کرد: شهرداری تا پایان سال جاری پروژههایی اجرا میکند که در نوع خود بینظیر است و بهرهبرداری از سه بزرگراه در شهر شیراز تنها یکی از این پروژههای شاخص است.
تأکید بر رویکرد فرهنگی در بهرهبرداری از پروژه پردیس سینمایی جوان
رئیس کمیسیون حملونقل، ترافیک و عمران شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید تصریح کرد: این مجموعه یکی از پروژههای بسیار خوبی است که در دوره مدیریت شهری قبل کلنگزنی و اجرای آن در دستور کار قرار گرفت.
رضا محمدیان با اعلام اینکه این پروژه در دوره فعلی مدیریت شهری به اتمام میرسد، افزود: این مجموعه، پروژهای فرهنگی است که در یکی از مناطق محروم شهر شیراز در حال اجراست و احداث آن موجب محرومیتزدایی و ارتقای جایگاه منطقه خواهد شد.
این مقام عمرانی حوزه پارلمان شهری شهر شیراز از شهردار این کلانشهر خواست تا این پروژه همزمان با بهرهبرداری از آن افتتاح شود.
او خاطرنشان کرد: بهرهبردار این پروژه باید رویکردی اقتصادی و تجاری را در نظر نداشته باشد و تأکید آن بر رویکرد فرهنگی باشد.
رئیس کمیته محرومیتزدایی و سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید اظهار کرد: رویکرد محرومیتزدایی از چهره این کلانشهر، باید فرهنگی، عمرانی و شهرسازی باشد.
سیده مریم حسینی افزود: این رویکرد از گذشته در مدیریت شهری وجود داشت و با تداوم آن مردم میتوانند از این فضاها استفاده کنند.
نگاهی به پروژه پردیس سینمایی جوان
ااین پروژه از اقدامات سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شیراز است که سالن شماره یک پروژه پردیس سینمایی جوان با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارای زیربنای ۳۸۳ مترمربع و ظرفیت ۲۴۳ صندلی؛ سالن شماره ۲ با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی با زیربنای ۱۰۷ متر مربع و با ظرفیت ۵۷ صندلی، سالن شماره ۳ با پیشرفت ۸۵ درصدی زیر بنا ۱۰۷ متر مربع با ظرفیت ۵۷ صندلی، سالن شماره ۴ با ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی با زیربنای ۳۸۳ مترمربع و ظرفیت ۲۴۳ صندلی، سالن شماره ۵ با پیشرفت ۷۰ درصد با زیربنای ۲۲۶ مترمربع و با ظرفیت ۱۸۱ صندلی و سالن شماره ۶ آن که سالن تئاتر است، ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ۵۵۹ متر مربع زیربنا و ۲۲۰ صندلی ظرفیت دارد.
سالن انتظار این مجموعه فرهنگی نیز با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی شامل فضاهای خدماتی و رفاهی با زیربنای ۱۳۵۰ مترمربع محوطه و آمفی تئاتر رو باز با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در زمینی به مساحت ۵ هزار متر مربع در حال احداث است.